Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - mekka cast nosu - reoperace - Operace nosu (Rhinoplastika)

mekka cast nosu - reoperace

delakroa zaslal(a) v 22.8.2008 16:16:   

Dobry den,
pred cca 7 lety jsem podstoupila komplet.operaci nosu - tvrda i mekka cast.
Zhruba posledni rok se mi ve spicce nosu zacalo tvorit bolestive misto (bolestive zvenci jen na jedne strane), mazu to zevnitr kremem bepanthen plus. Dela se nekdy i bolestivy stroupek; + pocit, ze misto mokva. Krem vetsinou pomuze. Nicmene po techto letech je mekka cast nosu trochu "sejdrem" a ja bych si ji rada nechala reoperovat i z techto duvodu.
Zajimalo by me, na kolik kc prijde zakrok upravy pouze mekke casti nosu a zda je mozne dostat jen lokalni anestesii.
Dekuji a jsem s pozdravem

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
10.11.2008 15:47:

Dobrý den,
Váš problém a na Vaše otázky by měl především odpovědět Váš operatér, který nejlépe ví, jak operace probíhala a v čem může být úskalí. Pravdou je, že po kompletní rhinoplastice mohou Vámi popisované problémy někdy vzniknout. Záleží na původu potíží- např. ta boule - může být otok, vznikající vazivo /jizva mezi sliznicí a kůží, cystička, případně i hnisavé ložisko. To se takhle po internetu opravdu nedá řešit. Zklidňování operovaných tkání, jizvení a přestavba jizevnatého vaziva trvá ještě řadu měsíců po zhojení a tlakové masáže poněkud urychlují tento proces. Neházejte ještě flintu do žita, ještě je šance, že se vše zklidní a výsledek operace bude dobrý. Ale porada v Vašeho lékaře je nutná.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

SPEERA
7.11.2008 13:42:

Dobry den,jsem 25 dni po kompletni operaci nosu.Na leve strane spicky se mi udelala bolestiva bulka, ktera nos uplne deformuje a staci na tutez stranu.Touto nosni dirkou se mi proto i hure dycha.Naprosto jsem podlehla panice.Masirovat pry podle pana doktora zacnu pristi tyden.Chci se zeptat jaka je sance,ze masazi boulicku odstranim a po jake asi dobe.Nos mi i hodne casto jakoby stuhne a je v kreci.Celkovy vyraz obliceje je pak velmi neprirozeny.Je toto vse normalni?Dekuji za jakou koliv odpoved

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
25.8.2008 19:54:

Dobrý den. Doporučili bychom Vám kontaktovat Vašeho operatéra. Případná reoperace by mohla být zdarma, popřípadě za pouhé náklady na operaci. (hospitalizace) Hezký den, PEM

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
25.8.2008 14:57:

Vážená paní, jakýkoli typ reoperace nosu po několika letech je možný. Já osobně jednoznačně preferuji provádění těchto zákroků v krátké celkové narkoze. Je to komfortnější pro pacienta i pro operatéra a zákrok je mnohem kratší. Cena za operaci měkkých částí nosu je na našem pracovišti 22 900 Kč, vše zahrnuto. Z Vašeho textu ale vyplývá ještě jeden problém- bolestivé místečko na hrotu nosu. Domnívám se, že se jedná o tzv. atherom - tedy infikovanou uzavřenou mazovou žlázku v kůži nebo těsně pod kůží. Ještě před případnou plastikou měkkého nosu je nutno tento problém vyřešit, nelze klasicky operovat v infikovaném terénu.
Pokud máte reálný zájem o operaci, připadně léčbu na naší klinice, je nutné nezávazné konzultační vyšetření. Při něm vše do detailu prodiskutujeme a pokusíme se najít optimální řešení stavu, případně se domluvíme na termínu operace, bude-li přicházet v úvahu. Čekací doba na zákrok je cca 1 měsíc.
Tel. kontakt : 224 056 004 nebo 731 208 441.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg, primář Medicom VIP.

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
23.8.2008 17:56:

Tento stav může mít několik příčin a bez vašeho vyšetření nelze stanovit možné řešení. Máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci. Zdraví
Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
23.8.2008 10:50:

Dobrý den, osobně bych doporučoval kontaktovat operatéra. Pokud by byla indikována reoperace je možné, že byste za ani ani neplatila. Srdečně zdravím.

< Předchozí:Zdravotní stav před operací nosu
Otoky po rhinoplastice:Další >

Zákrok

Operace nosu (Rhinoplastika)Operace nosu (Rhinoplastika)
Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 6
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace nosu (Rhinoplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 66.792,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova