Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - nevydarena plastika nosa - Operace nosu (Rhinoplastika)

nevydarena plastika nosa

Natasa7 zaslal(a) v 10.7.2008 10:45:

Dobry den. Som 2 tyzdne po oper. tvrdych i mäkkych casti nosa, aj ked mam dojem, ze so spickou mi vlastne ani nic nerobil. Je rovnako velka, iba mi trochu zbrusil hrbol. Som z toho psychicky uplne na dne. Celkovo je ten nos stale velky a prilis mi vytrca z tvare. Som odhodlana ist na reoperaciu, prosim, boli by ste ochotni posudit na zaklade fotografie, ktoru by som vam mohla poslat, ci by ste s tym mohli nieco urobit? Dakujem
Vaše odpověd

odpověd

kiddo1983
22.7.2008 17:35:

moj mail je: evagarry(zavinac)atlas.sk

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

kiddo1983
22.7.2008 17:34:

Ahoj, rada by som ti napisala na mail, ale neviem adresu, prosim ta napis mi ju, diky

odpověd

kiddo1983
20.7.2008 18:06:

ahoj Natasa, mozem sa opytat, kto a kde ta operovali? Som v takej istej situacii. Asi musime byt trpezlive :-)

odpověd

Natasa7
22.7.2008 17:01:

Prepac, nechcem tu zverejnovat meno, ale ak by si chcela, napis mi tvoj mail a ozvem sa. Mozno sme boli obe u toho isteho:-). Uz su to 3 tyzdne a ziadna zmena, skor mam pocit, ze vyzera horsie a horsie, lebo ta spicka uz nie je nadvihnuta ani trosicku. Nikto si nevsimol, ze som bola na operacii. Ano, chcela som to prirodzene, ale nie az tak, ze tam nebude rozdiel. Bojim sa, ze ak sa budem stazovat a nahodou mi odsuhlasi opravu, budu tam na mna vsetci neprijemni. Ale ked si uz zaplatime tolke peniaze, mame predsa pravo byt stopercentne spokojne...

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
13.7.2008 22:20:

Pan doktor Kloud odpověděl zcela přesně. 2 týdny po operaci se teprve odstraňuje sádrová dlaha a začíná se s masážemi nosu. dr. Paděra

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
10.7.2008 15:34:

Dobrý den, dva týdny po operaci s Vámi zcela určitě nikdo nic dělat nebude. Vyčkejte aspoň půl roku a možná raději déle. O definitivní tvar nosu se v tento okamžik zcela určitě nejedná. Srdečně zdravím.

< Předchozí:velmi uzska spicka
těhotenství po narkoze:Další >

Reklama

Zákrok

Operace nosu (Rhinoplastika)Operace nosu (Rhinoplastika)
Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace nosu (Rhinoplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 35.200,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova