operace
Radka zaslal(a) v 2.10.2007 13:02:
Dobrý den,jsem z Pardubic.Můžete mi prosím doporučit v okolí plastického chirurga na rhinoplastiku.Předem děkuji za odpověd.
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 35.200,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
andrea
5.3.2008 15:00:
dobrý den, mám sjogrenuv syndrom, potýkala-ám se pres 15 let s bulimií a anorexií, zvracení přetrvává. Mám zohyzděný obličej otoky obou příušních žláz a je tam řada pozánětlivých změn, autoimunitní etiologie, dle krze SSa, SSb poz. a ENA poz, Alfa amyláza pres, RF pres, a taky IGg. Lze s tím něco dělat? Esteticky a tak aby mi to neublížilo? Děkuji za odpoved. Je mi 32 let.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.10.2007 14:41:
Dobrý den, pokud se nad pověstnou rivalitou Pardubic a Hradce Králové jen usmíváte, tak se klidně zastavte. Srdečně zdravím.
odpověd
2.10.2007 15:52:
Je-li pro vás 1.kolínské sanatorium okolí, rád se vám budu věnovat. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
2.10.2007 13:15:
Dobrý den, doporučuji si za dobrým lékařem dojet světa kraj. K nám létají pacienti z USA či Velké Británie. S úctou, www.lente.cz