Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Operace nosu - Operace nosu (Rhinoplastika)

Operace nosu

Markéta zaslal(a) v 4.9.2007 22:05:   

Dobrý den, po rovném nose bez hrbolku toužím už od puberty. Nyní je mi 30. Nosní přepážku mám zlomenou od 13ti let, kdy jsem spadla obličejem na asfaltku. Připadá mi ale,že mám rýmu snad celý rok..(klidnější jsou podzimní měsíce). Mám pocit, že v tom hraje roli i zlomený nos. Je v tomto případě zákrok možný? V Liberci a okolí asi klinika není, že? Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
5.9.2007 18:36:

Dobrý den, dlouhodobá sekrece z nosu nemusí mít s poúrazovým stavem příčinnou souvislost. Znamená to, že i po esteticky vynikajícím výsledku operace nemusí dojít k úpravě rýmy. Každopádně je dobré vědět, že operace poúrazových nosů je možno provést i ze zdravotní indikace, tedy na pojišťovnu. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Ve vašem věku lze většinou nos docela dobře upravit. Je-li ale zákrok opravdu možný se dá říci až po vašem vyšetření. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci. Zdraví Dr Svoboda

Dobrý večer. Specializujeme se na komplikované nosy. Tj. ve spolupráci ORL chirurg a plastický chirurg provádíme plastiku zevního nosu a plastiku přepážky nosní a laserovou úpravu průchodnosti nosní v jedné době. Mrkněte na www.lente.cz a Sanatorium Chotoviny. Na shledanou.

< Předchozí:masáže po rhinoplastice
Operace nosu:Další >

Zákrok

Operace nosu (Rhinoplastika)Operace nosu (Rhinoplastika)
Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace nosu (Rhinoplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 66.792,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova