Operace nosu
Petra zaslal(a) v 24.9.2007 12:31:
Dobry den,mela jsem pred rokem a pul delanou jen mekou cast nosu.Udelala se mi tam nejaka kulicka nebo hrbolek,tak mi to doktor spravil,byla tam nejaka kulicka,rikal ze to jeste nevidel.potom nos vypadal divne,tak jsem sla za doktorem v Praze,ktery je velmi doporucovan a obliben na nosy.Jsem 3 tydny po operaci,kde mi teda uz operoval i tvrdou cast,tedy kostru nosu.s tim jsem spokojena,ale na te spicce se mi zase dela nejaka kulicka nebo hrbolek.Jsem z toho zase nestastna,protoze nebyt toho,tak je nos moc hezky.Prosim Vas,co to je a ma smysl s tim vubec jeste neco delat ?Dekuji moc za odpoved
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 66.792,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.9.2007 23:06:
Na to nelze vůbec odpovědět. Toto řeště výhradně s operatérem, který Vám prováděl druhou operaci. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.9.2007 20:09:
Milá Petro,je velmi těžké odpovědět bez vyšetření na Vaše otázky,obratte se s dotazy na Vašeho operatére.Zdraví dr Vraspírová
odpověd
24.9.2007 21:47:
Dobrý den, pouze z Vašeho popisu je velmi těžké určit, o jaký problém by se mohlo jednat. Navíc jste krátce po operaci, takže stav za půl roku se může významně lišit od toho dnešního. Nelze vyloučit, že se jedná o deformaci vzniklou resekcí křídelních chrupavek. Bez Vašeho vyšetření však nemohu dát zodpovědně konkrétnější informaci. Srdečně zdravím.
odpověd
Petra
25.9.2007 9:20:
Dekuji za odpoved,chci se jeste zeptat pokud jde tedy o deformaci vzniklou resekci chrupavek,da se s tim neco vubec delat?dekuji