Oteklý nos
Michaela zaslal(a) v 14.2.2007 19:57:
Byla jsem před třemi lety na Rhinoplastice nosu a od té doby mám nos v ještě horším stavu, než před operací. Je stále nateklý, červený a plný vředů. Asi měsíc po operaci jsem byla na kontrole a ejhle. Vytáhli mi z nosu kus gázy. Kožní lékaři nevědí, co s tím mají dělat, předepisují mi stále nové a nové masti, vodičky, léky a lymfatické masáže a je to stále stejné. Mám dojem, že mi snad v nose ještě zůstal nějaký cizí předmět, nebo gáza a toto vytvořilo nějaký zánět, který nelze zatím vyléčit. Když jsem asi po dvou letech byla za lékařem, který dělal operaci s tím, že nejsem spokojena s tímto stavem, tak mi řekl, že ten oteklý nos mám pravděpodobně od brýlí - což je nesmysl. Pak mi nabídl, že mi operaci udělá znova. Ale již nemám důvěru k tomuto lékaři a nejsem si jista, zda by nová operace pomohla, když je v nose asi nějaký zánět. Můžete mi prosím pomoci? Michaela P.Reklama
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 35.200,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
MK
10.3.2007 17:10:
Michaelo, mohla byste mi prosim napsat jmeno toho lekare? Chci jit na operaci a sbiram co nejvice informaci... Diky - blondis24@seznam.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.2.2007 11:20:
Milá Michaelo, lékaře, který Vám bude schopen pomoci s Vaším problémem nehledejte na internetu, ale navštivte jej osobně. S pozdravem Dr. Šmuk
Nahlásit nevhodný příspěvek