Prosba o odbornou radu
Karolína zaslal(a) v 6.11.2007 19:36:
Krásný den, jsem týden po operaci nosu. Jednalo se o reoperaci, kdy mi zužovali nos a hlavně mi upravovali špičku nosu, která byla velmi dlouhá a bambulovitá. Po sundání sádry nos vypadal sice trošku "zmačkaně" ale i tak byl hezký a druhý den byl ještě lepší..konečně jsem měla svůj vysněný nos, který dokonale seděl k mému obličeji. Dnes je to ale týden a připadá mi, že se začíná zase vytvářet bambulka a vracet se ke svému původnímu tvaru. Je to otok? Když budu provádět tlakové masáže dle doporučení tak se mi ten otok odstraní a nos bude vypadat zase jako druhý den po sundání sádry? Neumím si to vysvětlit, že jsem měla krásně vytvarovanou špičku nosu a teď zase připomíná bambulku. Opravdu moje štěstí trvalo jen jeden den a nebo mám možnost tlakovými masážemi zase toho tvaru dosáhnout? Ještě prosím o radu jak často a v jaké délce masáže provádět. Zda stačí každý večer u televize, nebo víckrát denně třeba po dvou hodinách pár minut? Budu moc ráda, když bude někdo tak moc ochotný si moji otázku přečíst a poradit mi. Opravdu moc děkuji.Reklama
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 35.200,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.11.2007 23:07:
Na tvar Vaší špičky nosu může mít pravděpodobně vliv síla kůže Vašeho nosu a případný sklon k tvorbě silnějších podkožních jizev. Pokud se jedná o tento případ, pak opravdu pomohou jen dobře prováděné tlakové masáže, ale také bych ještě doporučučoval co nejdéle nosit doma a na spaní sádru. Ta tlačí v době,kdy Vy nemůžete provádět masáže. Jinak vše opravdu řeště se svým operatérem.Jistě s Vámi rád bude i nadále spolupracovat tak, aby Váš nosík byl pro Vás radostí. S pozdravem MUDr.Lucák
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.11.2007 22:14:
Dobrý den, pokud jsou po operaci nosu masáže indikovány, pak vždy přísně individuálně ve vztahu k provedené operaci. Neměla byste shánět informace na netu, ale u svého operatéra. Chybně prováděnými masážemi můžete nosu i ublížit. Srdečně zdravím.
odpověd
6.11.2007 19:51:
Dost dobře nechápu,proč jste po reoperaci po týdnu již bez fixace.
odpověd
Karolína
6.11.2007 20:10:
Pro MUDr.Janku Točíkovou. Zřejmě jsem to špatně napsala. Nos jsem měla fixovaný sádrou 14 dní a teď je to týden, co mi sundali sádru. Byly mi doporučeny pouze tlakové masáže.