rhinoplastika
Honey zaslal(a) v 20.5.2008 20:54:
Zdravím,mám takový zvláštní dotaz.Příští týden podstoupím operaci nosu(měkká i tvrdá část) pod celkovou anestezií,a to je právě ten problém.Mám panický strach ze zvracení.Všichni mě straší,že to je po operaci běžné,protože mi steče krev do žaludku plus ta narkoza.To je můj jediný strach z operace.Dá se tomu nějak zabránit.Předem všem děkuji za odpověd
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 35.200,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
21.5.2008 8:52:
Dobrý den, dovolil bych si oponovat dr. Šimkovi. Pooperační bolestivost záleží na rozsahu výkonu a ten je při celkové i místní anestesii stejný. Takže bolestivost musí být stejná. Zvracení se samozřejmě dá zmírnit jinými léky a souvisí s celkovou anestesií. dr.Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.5.2008 23:35:
Vyměňte celkovou anestesii za lokální.Další výhodou je minimální pooperační bolestivost. Zdraví,dr.šimek
odpověd
20.5.2008 22:50:
Dobrý den, při operaci nosu v celkové anestezii se standardně provádějí opatření, které uvádí pan doktor níže, na naší klinice ještě u u pacientů s Vaším problémem aplikujeme injekčně před operací přípravek Zofran, který v tomto směru velmi účinný. S pozdravem MUDr.Jiří Ferra www.laseresthetic.cz
odpověd
20.5.2008 21:46:
Dobrý den. Krev při operaci nosu se běžně do žaludku nedostane, protože je v průběhu zákroku trvale odsávána a zbytek zachycován předoperačně vloženou tamponádou. Takže do trávicího traktu se krev ve větším množství dostane vyjímečně. Pooperační zvracení má jiné příčiny. Nashledanou, dr. Remeš