Rhinoplastika
LeNa zaslal(a) v 10.10.2008 18:51:
Dobrý večer, jsem velice nespokojená se svým nosem, jelikož je velký s dosti viditelným hrbolkem. Už dlouhou dobu uvažuji o rhinoplastice a konečně jsem rozhodnutá tento zákrok podstoupit. Jen by mě velice zajímalo zhruba rozmezí cen a také které roční období je pro plastickou chirurgii nosu nejideálnější. Také bych potřebovala aby to bylo co nejblíž mého okolí, pocházím z Moravskoslezkého kraje - Opavy. Předem děkuji za odpovědi.
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Plastická operace nosu se provádí v celkové nebo lokální anestezii a při nekomplikovaném průběhu trvá 1-2 hodiny. Tvarově se upravuje chrupavčitá nebo i kostěná část nosu. Po zákroku je nos na 7-14 dnů fixován sádrovou dlahou, v nosních dírkách je 3-4 dny tamponáda zabraňující krvácení. Hospitalizace je nutná 1 den, v pooperačním období jsou časté otoky a krevní podlitiny obličeje.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 32.629 CZK
- Obvykle do 35.618 CZK
- Průměr 34.124 CZK

odpověd
15.10.2008 12:26:
Vážená paní,
jsem z Prahy a pracoviště ze severní Moravy neznám. Odpovím jen obecně. Zřejmě potřebujete kompletní rhinoplastiku, jde o operaci v celkové narkoze trvající tak 70-80 minut a vyžadující 24 hodinovou hospitalizaci. Sádrová fixace je přiložena obvykle na 12 až 14 dnů, zcela zhojena budete za 1 měsíc. Na naší klinice Medicom VIP v Praze pacienti platí za tuto operaci 32 900 Kč - vše zahrnuto.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.10.2008 20:53:
Dobrý den,pokud máte seriozní zájem,můžete se obrátit na mé pracoviště v Ostravě,kde Vám rád poskytnu vstupní informace k operaci.
Plastická chirurgie pro krásu
Š.Lišaník,606 220 746
odpověd
11.10.2008 23:59:
Dobrý den.V případě,že Vám, bude vyhovovat mé pracovišťě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,
MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
10.10.2008 19:16:
Dobrý den LeNo,
pokud jste rozhodnutá rhinoplastiku (úpravu hrbolku nosu)podstoupit, nejjednodušší je se dostavit na konzultaci, kterou Vám mohu nabídnout v Ostravě. S pozdravem dr.T.Kempný, www.kempny.eu