Dobrý večer, jsem velice nespokojená se svým nosem, jelikož je velký s dosti viditelným hrbolkem. Už dlouhou dobu uvažuji o rhinoplastice a konečně jsem rozhodnutá tento zákrok podstoupit. Jen by mě velice zajímalo zhruba rozmezí cen a také které roční období je pro plastickou chirurgii nosu nejideálnější. Také bych potřebovala aby to bylo co nejblíž mého okolí, pocházím z Moravskoslezkého kraje - Opavy. Předem děkuji za odpovědi.
Rhinoplastika
visitor
Vážená paní,
jsem z Prahy a pracoviště ze severní Moravy neznám. Odpovím jen obecně. Zřejmě potřebujete kompletní rhinoplastiku, jde o operaci v celkové narkoze trvající tak 70-80 minut a vyžadující 24 hodinovou hospitalizaci. Sádrová fixace je přiložena obvykle na 12 až 14 dnů, zcela zhojena budete za 1 měsíc. Na naší klinice Medicom VIP v Praze pacienti platí za tuto operaci 32 900 Kč - vše zahrnuto.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.
Dobrý den,pokud máte seriozní zájem,můžete se obrátit na mé pracoviště v Ostravě,kde Vám rád poskytnu vstupní informace k operaci.
Plastická chirurgie pro krásu
Š.Lišaník,606 220 746
Dobrý den.V případě,že Vám, bude vyhovovat mé pracovišťě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,
MUDr.Libor Polák,607 115 715
Dobrý den LeNo,
pokud jste rozhodnutá rhinoplastiku (úpravu hrbolku nosu)podstoupit, nejjednodušší je se dostavit na konzultaci, kterou Vám mohu nabídnout v Ostravě. S pozdravem dr.T.Kempný, www.kempny.eu
Zákrok
Plastická operace nosu se provádí v celkové nebo lokální anestezii a při nekomplikovaném průběhu trvá 1-2 hodiny. Tvarově se upravuje chrupavčitá nebo i kostěná část nosu. Po zákroku je nos na 7-14 dnů fixován sádrovou dlahou, v nosních dírkách je 3-4 dny tamponáda zabraňující krvácení. Hospitalizace je nutná 1 den, v pooperačním období jsou časté otoky a krevní podlitiny obličeje. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným