Rhinoplastika
LeNa zaslal(a) v 10.10.2008 18:51:
Dobrý večer, jsem velice nespokojená se svým nosem, jelikož je velký s dosti viditelným hrbolkem. Už dlouhou dobu uvažuji o rhinoplastice a konečně jsem rozhodnutá tento zákrok podstoupit. Jen by mě velice zajímalo zhruba rozmezí cen a také které roční období je pro plastickou chirurgii nosu nejideálnější. Také bych potřebovala aby to bylo co nejblíž mého okolí, pocházím z Moravskoslezkého kraje - Opavy. Předem děkuji za odpovědi.
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 66.792,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.10.2008 12:26:
Vážená paní,
jsem z Prahy a pracoviště ze severní Moravy neznám. Odpovím jen obecně. Zřejmě potřebujete kompletní rhinoplastiku, jde o operaci v celkové narkoze trvající tak 70-80 minut a vyžadující 24 hodinovou hospitalizaci. Sádrová fixace je přiložena obvykle na 12 až 14 dnů, zcela zhojena budete za 1 měsíc. Na naší klinice Medicom VIP v Praze pacienti platí za tuto operaci 32 900 Kč - vše zahrnuto.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.10.2008 20:53:
Dobrý den,pokud máte seriozní zájem,můžete se obrátit na mé pracoviště v Ostravě,kde Vám rád poskytnu vstupní informace k operaci.
Plastická chirurgie pro krásu
Š.Lišaník,606 220 746
odpověd
11.10.2008 23:59:
Dobrý den.V případě,že Vám, bude vyhovovat mé pracovišťě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,
MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
10.10.2008 19:16:
Dobrý den LeNo,
pokud jste rozhodnutá rhinoplastiku (úpravu hrbolku nosu)podstoupit, nejjednodušší je se dostavit na konzultaci, kterou Vám mohu nabídnout v Ostravě. S pozdravem dr.T.Kempný, www.kempny.eu