Septoplastika po druhé ?
Honza zaslal(a) v 4.12.2007 21:47:
Dobrý den již jednou jsem byl na operaci Septoplastika(resekce nosního septa) na ORL v Mostě ... možná jsem udělal chybu že jsem šel zrovna sem.. po operaci sem měl pocit že mám nos zevnitř docela dost očesaný .. měl sem v nose různé výrůstky atd.. ty však byli vyjmuty.. ale zdá se že i část přepážky... říkali mi že to mít následky na vzhled nosu nebude.. ale mám ho trochu spláclí.. Operace mi částečně pomohla ale i ne.. pomohla mi vtom že noc nemám ucpaný ale zdá se mi že na levou dirku dýchám stale stejne.. ono je to střídavě .. jednou pravou jednou levou dirkou.. i kdyz ležím.. tak když ležím na levém boku tak dýchám pravou dirkou a když opačně tak levou dirkou.. docela mě to rozčiluje.. že nedýchám oboumi dirkami.... chtěl sem se zeptat co mám dělat.. zda mám jít ještě jednou na septoplastiku někam jinam na ORL nebo mám jít na Rhino-septoplastiku... ještě mám dotaz: jestli existuje nějaká náhražka přepážky(silikon.. nebo neco takovyho?) díky moc za kazdou radu
Zákrok
Operace nosu (Rhinoplastika)Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 66.792,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Honza
7.12.2007 13:08:
z nálezů vyčetl že sem byl na resekci septa... v nálezu je : orl nález: Nosní- endoskopicky - průduchy bez hlenu, polypy 0 , epipharynynx zhrubělá sliznice, kolumela luxovatelná do vestibula 1 sin Terapie: v CA septoplastika a mukotomiae inf. 1 sin endoscopica Závěr: J342 Deviato septi nasi post traumatica protokol po sundání dlahy ( splinteru) nemohu najít..
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
petra
6.12.2007 23:45:
myslím že by to měl Honza zkusit,jestli mu to vadí,proč s tím žít,když je šance to změnit.
odpověd
5.12.2007 7:15:
problém, který popisujete se jmenuje insuficience vnitřní chlopně, řešení je pomocí chrupavčitých štěpů, které se vkládají do "stropu" chlopně, hezký den doc Dušková
odpověd
Honza
5.12.2007 14:27:
Dobrý den.. to znamená další operativní zákrok? mohla byste mi prosím popsat operaci ?