Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - tvar nosu - Operace nosu (Rhinoplastika)

tvar nosu

Kacka zaslal(a) v 2.9.2008 10:52:   

Dobrý den,koncem září mě čeká plastika nosu,tvar mám celkem pěkný,jen můj nos je poněkud větší...Chci se zeptat jestli jde alespoň přibližně tvar zachovat a nos pouze zmenšit.Viděla jsem fotky kde je nos zvednutý a jde vidět do nosních direk.Děkuji za odpověd.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
3.9.2008 12:31:

Vážená paní, operace nosu je delikátní záležitost, neboť se jedná o operaci nejviditelnějšího bodu na těle. V případě operací nosu ještě více platí, že méně je více. Měla byste se svěřit do rukou vyoperovaného plastického chirurga a požadovat spíše menší změnu, nikoli radikální operaci. Před operací musíte se svým operatérem vše do detailu prodiskutovat. Ve Vašem případě se domnívám, že je možno z obecného pohledu Vašemu přání vyhovět, ale rozhodující bude předoperační nezávazné konzultační vyšetření s operatérem. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 004

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
2.9.2008 15:47:

Dobrý den, při plastice nosu lze nos zmenšit a tvar zachovat. Je dobré toto vždy dobře před operací prokonsultovat s operaterem aby byl výkon proveden přesně dle Vašich představ.

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
2.9.2008 13:13:

Dobrý den, to samozřejmě možné je. Není nutné nos vždy zkracovat a rotovat špičku vzhůru. Srdečně zdravím.

< Předchozí:vhodná doba
spicka nosu:Další >

Zákrok

Operace nosu (Rhinoplastika)Operace nosu (Rhinoplastika)
Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace nosu (Rhinoplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 66.792,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova