Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zhoršené dýchání po zákroku - Operace nosu (Rhinoplastika)

zhoršené dýchání po zákroku

Ilona zaslal(a) v 29.1.2008 18:47:   

Zdravím, dočetla jsem se zde, že nejčastější příčinou zhoršené průchodnosti nosu po rhinoplastice (jsem 7 měsíců po zákroku)je kolaps vnitřní či zevní chlopně. A je velmi pravděpodpobné, že by jediným řešením byla operace. Spadá tato do kompetace lékaře ORL nebo plastického chirurga ? nebo je i jiné řešení? nepomůže intenzivnějčí masírování?

Vaše odpověd

odpověd

Martina
31.3.2008 20:22:

Dobrý den,je možné aby 8 měsíců po rhinoplastice byla sliznice v nose stále nateklá? Já ten pocit stále mám a hůře se mi dýchá. V leže na boku se mi horní dírka bortí a je neprůchodná. Levá i pravá. Může po 8 měsících ještě dojít uvnitř nosu ke změně, jak mohu já tomu pomoci? děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
29.1.2008 21:12:

Dobrý den, měly by to umět obě odbornosti. Domnívám se, že by Vás měl operovat lékař, po jehož zákroku ke zhoršení dýchání došlo. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:WOBENZYM nebo AESCIN polfa ??
Primarna rhinoplastika:Další >

Zákrok

Operace nosu (Rhinoplastika)Operace nosu (Rhinoplastika)
Nos je dominantou tváře každého člověka. Nežádoucí tvar nosu pak může vaše rysy velmi výrazně ovlivnit. Plastická operace nosu dokáže tyto problémy uspokojivě řešit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace nosu (Rhinoplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 66.792,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova