Dolní víčka v 35letech?
evahjk zaslal(a) v 4.9.2008 19:28:
Dobrý den, vím, že je třeba osobní konzultace a mám v plánu jich obejít několik..Přesto prosím o nějaké vaše názory? Mám od vnitřku koutků jakoby ,,těžnici,, do půlky oblasti pod očima.Taky už mi začíná být hlavně z profilu vidět prohlubně pod očima.Zkoušela jsem kůžičku mírně vytáhnout směrem k dolnímu víčku a samozřejmě se mi ta vráska vypla i víčka.Není to brzy v 35l? Hlavně mám obavy, jestli je jizvička na dolním vícku hodně viditelná?A hlavně jsem četla na diskuzích, že některá z žen si stěžovala, že ji bylo vzato více kůžičky a nyní to vypadá hůře..Hlavně mě zajímá zda ta jizvička je hodně viditelná? JAK DLOUHO?..Dá se to operovat i v analgosedaci? Nepřijde mi tak nebezpečná.děkuji moc za odpověd..
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
9.9.2008 11:01:
Vážená paní, ani se Vám nedivím, že se Vám do operace dolních víček ve Vašem věku nechce. Zdá se, že máte pouze povědomí pouze o jedné operační technice- klasické plastice dolních víček. Ta se používá u starších osob, které mají velké kožní nadbytky na víčkách. To u Vás zřejmě není. Snad Vás tedˇ potěším - u mladších osob, kde je dobrá pružnost kůže a její minimální nebo žádný nadbytek, provádíme tzv. transkonjunktivální plastiku dolních víček. Operace probíhá v krátké /45 min/ narkoze, vyžaduje 24 hodin hospitalizace a provádí se pomocí laseru vnitřní cestou, spojivkovým vakem. Velmi důležité je předoperační konzultační vyšetření, při kterém Vám vše vysvětlíme, vše prodiskutujeme a případně se domluvíme na temínu operace. K tomuto nezávaznému vyšetření se může objednat na naší klinice na tel. čísle 224 056 004 nebo 731 208 441.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., odd. plastické chirurgie, klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.9.2008 13:05:
Váš problém je celkem typický a nemusí souviset s projevy stárnutí v obličeji.Často se vyskytuje i u mnohem mladších.Jak již bylo řečeno výše je možné prohlubeň vyplnit nějakým sntetickým plnidlem , nebo vlastním tukem.Vlastní tuk je možno použít jako "plnidlo"-pak se obvykle dříve vstřebá,nebo jako "transplantát" a pak výsledek může být až trvalý.Doporučiji přečíst si článek :"tumescentní liposukce a současně lipografting",který je uveden v novinkách a trendech na tomto portále.S pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
5.9.2008 8:31:
popisované deformity se neřeší operací víček, kterou zřejmě znáte z běžných popisů, ale naopak překrytím dolního okraje lícní kosti, kterou máte ( jako mnoho středoevropanek) s menší projekcí vpřed a navíc je kůže ke kosti fixovaná drobnými vazivovými proužky, překrytí je možné syntetickou látkou anebo vaším vlastním tukem, obojí v místním znecitlivění, hezký den doc Dušková
odpověd
4.9.2008 20:08:
Dobrý den, zcelasprávně chápete, že bez osobní konzultace azjištění daného stavu ve Vašem případě Vám zde nikdo erudovanou odpověď nedá, takže obecně:tento typ operace se provádí i ve Vašem věku, pokud je pro to indikace, analgosedace u tohoto typu zákroku je poměrně běžná i když standardně se zákrok provádí v místní an., zde respektujeme spíše přání klienta. S pozdravem MUDr.Jiří Ferra www.laseresthetic.cz