Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

Dolní víčka v 35letech? - Operace očních víček (Blepharoplastika) - Diskuze

evahjk zaslal(a) v 4.9.2008 19:28:   

Dobrý den, vím, že je třeba osobní konzultace a mám v plánu jich obejít několik..Přesto prosím o nějaké vaše názory? Mám od vnitřku koutků jakoby ,,těžnici,, do půlky oblasti pod očima.Taky už mi začíná být hlavně z profilu vidět prohlubně pod očima.Zkoušela jsem kůžičku mírně vytáhnout směrem k dolnímu víčku a samozřejmě se mi ta vráska vypla i víčka.Není to brzy v 35l? Hlavně mám obavy, jestli je jizvička na dolním vícku hodně viditelná?A hlavně jsem četla na diskuzích, že některá z žen si stěžovala, že ji bylo vzato více kůžičky a nyní to vypadá hůře..Hlavně mě zajímá zda ta jizvička je hodně viditelná? JAK DLOUHO?..Dá se to operovat i v analgosedaci? Nepřijde mi tak nebezpečná.děkuji moc za odpověd..

Vaše odpověd

odpověd

Klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP Medicom VIP
9.9.2008 11:01:

Vážená paní, ani se Vám nedivím, že se Vám do operace dolních víček ve Vašem věku nechce. Zdá se, že máte pouze povědomí pouze o jedné operační technice- klasické plastice dolních víček. Ta se používá u starších osob, které mají velké kožní nadbytky na víčkách. To u Vás zřejmě není. Snad Vás tedˇ potěším - u mladších osob, kde je dobrá pružnost kůže a její minimální nebo žádný nadbytek, provádíme tzv. transkonjunktivální plastiku dolních víček. Operace probíhá v krátké /45 min/ narkoze, vyžaduje 24 hodin hospitalizace a provádí se pomocí laseru vnitřní cestou, spojivkovým vakem. Velmi důležité je předoperační konzultační vyšetření, při kterém Vám vše vysvětlíme, vše prodiskutujeme a případně se domluvíme na temínu operace. K tomuto nezávaznému vyšetření se může objednat na naší klinice na tel. čísle 224 056 004 nebo 731 208 441.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., odd. plastické chirurgie, klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
5.9.2008 13:05:

Váš problém je celkem typický a nemusí souviset s projevy stárnutí v obličeji.Často se vyskytuje i u mnohem mladších.Jak již bylo řečeno výše je možné prohlubeň vyplnit nějakým sntetickým plnidlem , nebo vlastním tukem.Vlastní tuk je možno použít jako "plnidlo"-pak se obvykle dříve vstřebá,nebo jako "transplantát" a pak výsledek může být až trvalý.Doporučiji přečíst si článek :"tumescentní liposukce a současně lipografting",který je uveden v novinkách a trendech na tomto portále.S pozdravem Dr. Vrbický

popisované deformity se neřeší operací víček, kterou zřejmě znáte z běžných popisů, ale naopak překrytím dolního okraje lícní kosti, kterou máte ( jako mnoho středoevropanek) s menší projekcí vpřed a navíc je kůže ke kosti fixovaná drobnými vazivovými proužky, překrytí je možné syntetickou látkou anebo vaším vlastním tukem, obojí v místním znecitlivění, hezký den doc Dušková

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
4.9.2008 20:08:

Dobrý den, zcelasprávně chápete, že bez osobní konzultace azjištění daného stavu ve Vašem případě Vám zde nikdo erudovanou odpověď nedá, takže obecně:tento typ operace se provádí i ve Vašem věku, pokud je pro to indikace, analgosedace u tohoto typu zákroku je poměrně běžná i když standardně se zákrok provádí v místní an., zde respektujeme spíše přání klienta. S pozdravem MUDr.Jiří Ferra www.laseresthetic.cz

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Obvykle od 17.663 CZK
  • Obvykle do 28.537 CZK
  • Průměr 23.100 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více