Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Italiano Româneşte Hrvatski Registrace | Přihlášení | Pro lékaře

Dolní víčka v 35letech? - Operace očních víček (Blepharoplastika) - Diskuze

Dolní víčka v 35letech?

evahjk zaslal(a) v 5.9.2008 14:00:   

Děkuji všem za odpovědi!!!!!!!!!!!!!Opravdu..moc :-)Z odpovědi dr. Duškové jsem moc nepochopila, přesto asi zvažuji konzultaci..U dr.Vrbického-článek jsem přečetla..Výpln vlastním tukem jsem už měla ve rtech, kde mě bohužel výsledek zklamal..Nic mi nedrželo ani nevydrželo..Možné je, že ten druhý způsob, který popisuje článek upraví tuk tak, aby vydržel lépe?
Prosím pouze dr.Vrbického a dr.Duškovou-tyto zákroky se provádějí v lokální či jiné anestezii?Určitě bych si příští týden zavolala a domluvila konzultace.Děkuji moc

Vaše odpověd

Podstoupil/a jste zákrok plastické chirurgie a chcete se o svoje zážitky a zkušenosti podělit s ostatními? Budeme velmi rádi, zašlete-li nám svůj příběh o operaci - ideálně s fotkami před/po.

Top destinace

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců.

Doporučený dodavatel

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Obvykle od 17.663 CZK
  • Obvykle do 28.537 CZK
  • Průměr 23.100 CZK
  • Pro přesnou cenu ošetření kontaktujte příslušného lékaře nebo pracoviště.

Ceníky - Více

Top zákroky:

Doporučujeme: