Horní víčka
Ivana Jirsová zaslal(a) v 7.6.2008 14:43:
Dobrý den, je mi 25 let a chystám se na operaci horních víček. Poslední dobou mě trápí zejména z estetického hlediska. Moje maminka na operaci také byla a je velmi spokojená. Jdu ke stejné lékařce, ale jak zde čtu, spoustě pacientům se stávají problémy typu slzení, špatné hojení jizev apod. Zajímalo by mě, kdy je možné se líčit, po jak dlouhé době se vyndavají stehy a jak dlouho přibližně jsou jizvy vidět? DěkujiPartner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 24.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
9.6.2008 13:05:
Dobrý den. Líčit se můžete po zhojení rány. Stehy se vytahují po 4-6 dnech. Co se týká viditelnosti jizev, je individuální. Větší část jizvy však bývá na horních víčkách skryta pod kožním záhybem. Srdečně zdravím. Dr. Hýža
Nahlásit nevhodný příspěvek