Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Kruhy pod očima - Operace očních víček (Blepharoplastika)

Kruhy pod očima

Magda zaslal(a) v 10.11.2007 23:57:   

Dobrý den, nevím kam přesně bych se měla obrátit, snad mi někdo poradíte. Je mi 22 let a už od dětství mám pod kruhy pod očima, kterých bych se ráda zbavila. Jedná se respektive o "oblouky" ("rýhy"), které vedou cca 4 cm od koutku ale ne pod okem, nýbrž směrem do tváře. Omlouvám se, nevím jak jinak to popsat. Chtěla jsem se zeptat, zda-li je nějaká možnost odstranění, popřípadě kolik takový zákrok přibližně stojí. Předem Vám moc děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

pokusime se pomoci 723 850 509, 222 222 335

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Laserová operace očí
oční víčka:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova