kruhy pod očima
Dáša zaslal(a) v 14.11.2007 21:36:
Můžete mi doporučit kliniku, která má zkušenosti s operacemi dolních víček metodou rozprostření tukových váčků pod okem a tím upravení tmavých kruhů pod očima. Absolvovala jsem konzultaci, lékař však má zkušenosti pouze s klasickou operací dolních víček, já bych byla první, takže hledám dále.Jsem z Moravy, takže nejlépe z Brna, ale ani Praha u mě není problém. Moc děkuji!
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
15.11.2007 16:28:
Vážená paní Dášo.Metodu provádíme (viz námi publikovaný příspěvek "jak na pytlíky a kruhy pod očima")Naše pracoviště je v Praze.Tel 272937286,nebo 739678659.S pozdravem Dr. Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.11.2007 23:37:
Dobrý den, transpozici orbit. tuku do infraorbitálních rýh na našem pracovišti provádíme. V případě zájmu můžete volat na tel. 723021615. Dr.Kurial - České Budějovice
odpověd
14.11.2007 23:02:
Tuto operaci na našem pracovišti provádíme již mnoho let s dobrými výsledky. Podmínkou je však přítomnost vystouplých očních tukových váčků. Můžete mi na info@plastickachirurgie poslat foto vašich víček z velké blízkosti jak zepředu, tak šikmo zboku.Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi se Vám budeme věnovat. Tel. recepce: 596 123 854. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava