před 4 lety jsem pane doktore měla operaci dolních víček.Výsledek asymetrie, pokles dolního víčka více vlevo jak vpravo, je mi hodně vidět bělmo, oko slzí pálí, večer kapu kapky, nemohu od té doby zářivkové světlo, průvan,celkově mám hubenější obličej a vypadá to neuvěřitelně unaveně a ubrečeně.stále mhouřím oči , ale nedaří se mi to celodenně.Na koho se mohu obrátit ?děkuji
operace dolních víček
Věra
visitor
visitor
19.8.2008 18:46
objednat na konzulaci u nás se můžete na tel.čísle naší recepce 353224544,dr.kupka
20.8.2008 11:39
jsou v podstatě dvě možnosti anebo jejich kombinace: vyzdvižení dolního víčka s fixací zevního koutku k okostici očnice či kožní vložka do dolního víčka, vzhledem k funkčním potížím, které popisujete by bylo vhodné alespoň jít co nejdříve na vyšetření, protože je zde riziko trvalého poškození oka, nejspíše navštivte nejbližší plastickou chirurgii, která má smlouvu s vaší ZP, hezký večer doc Dušková
19.8.2008 21:04
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců. více »
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným