Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace horních očních víček - Operace očních víček (Blepharoplastika)

operace horních očních víček

dadysek zaslal(a) v 24.6.2008 10:30:

Dobrý den, jsem před operací horních očních víček a chtěla bych poradit jaký vhodný krém, nebo mast si mám koupit na hojení jizviček po operaci.A dále mne zajímá jak dlouho po operaci je člověk schopen vrátit se zpět do práce. Děkuji
Vaše odpověd

1. Dermatix 2. doporucujeme 2 dni klidek, do prace tak za 3 dni a vse bude dobre

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, ranka po operaci očních víček se zpravidla hojí velmi dobře, jizvička není po 3 týdnech takřka patrná (pouze tenká čárka v ohybu víčka). Chcete-li přesto investovat do krému na vylepšení vzhledu jizev, doporučujeme DermatixSi gel.
Co se týče návratu do práce, zákrok se provádí ambulantně a pracovní neschopnost nevyžaduje. Samozřejmě záleží na konkrétním typu práce, ale pacientky jdou do práce většinou následující den po zákroku, jen si překryjí oči tmavými brýlemi.
V případě, že toto není možné, po vyndání stehů tzn. za týden.

Nahlásit nevhodný příspěvek

horní víčka:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 24.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova