Úprava na asijské oči

(Diskuze k tématu Plastická operace očních víček (Blepharoplastica))

Úprava na asijské oči

Dobrý den, mám dotaz. Sice já vím, že Asiaté mají jinou anatomii v očních oblasti narozdil od evropanů, ale někdo dokáže upravit víčky evropského typu, aby se vypadali asijsky? Pokud ano, tak jakou kliniku? Nebo snad žádnou? Děkuji za odpověď

1.2.2012 14:33

Probíhá odesílání formuláře

RE: Úprava na asijské oči

Dobrý den,
vzhledem k rozdílům v anatomii, nejde docílit úplně stejného vzhledu jako u asiatů (rozdíl bude zejména ve vnitřní koutku). takovouto úpravu očí ovšem nedopručuji a neprovádíme ji.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel
www.ocniklinikapce.cz

1.2.2012 19:02

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Otázka je co míníte tím vytvořit "asijské oči". Celý výraz očí není jen otázkou víček, ale celého skeletu okolí očí, jařmovými oblouky počínaje, přez upnutí kantu - vnitřního koutku oka ke kosti, nadočnicovými oblouky a podobně.
Pokud myslíte tzv "mandlové oči" pak se tento výkon provádí. Jedná se o tzv kantoplastiku, kdy se úpon koutku očního přeruší od kosti a přifixuje se níže ke kosti jde-li se o koutek vnitřní. Jedná se však o výrazně rizikový výkon, který při neúspěchu může poničit celý vzhled střední etáže obličeje, problémy s víčky i povrchu oka (poškození slzných kanálků. Zevní kantoplastiky se provádějí častěji, jsou méně rizikové a nemají takový efekt. Posun kantu je tak maximálně 2-3 mm.
Záleží též na vzhledu Vašich očí.
Zdraví Dr. Tomášek 607990077
www.plasticka-chirurgie-praha.cz

2.2.2012 23:24

a kolik priblizne stoji tento zakrok pokud by se jednalo o zevní koutky, jak se tato operace provádi a jaky typ anestesie se pouziva? Nikde jsem o tomto zakroku nenasla zadne informace. Jeste by me zajimaly foto pred a po. Diky

23.3.2012 06:47

A kolik tento zakrok priblizne stojipokud se jedna o zevni koutky? Jak se provadi a v jake anestesii? Nikde jsem o tom nenasla zadne informace. Jeste by me zajimaly foto pred a po. Diky

23.3.2012 06:49

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?