operace víčka
Petr K. zaslal(a) v 3.6.2008 15:04:
Dobrý den, je mi 65 let a několik měsíců mě dře pravé oko. Zdá se mi, jako by se mi dolní víčko rolovalo proti oční kouli. Co se s tím dá dělat? Děkuji.
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
4.6.2008 8:04:
Zkuste se nejprve poradit na očním.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.6.2008 21:20:
Vážený pane Petře, bez vyšetření se nelze přesně vyjádřit, nicméně dle Vašeho popisu se nejspíše jedná o tzv.entropium. Přechodně může ulevit aplikace oční masti či gelu, "vylepování" víčka (ovšem po vyšetření a poučení očním lékařem). Pro dlouhodobou úlevu je však většinou nutné víčko korigovat chirurgickou cestou. Oční pracoviště tyto zákroky běžně provádějí a jsou samozřejmě plně hrazeny zdravotními pojišťovnami. Zdraví vás Jiří Záhlava
odpověd
3.6.2008 18:07:
Obávám se,že to budou právě jen universitní kliniky,které mají na tyto výkony smlouvy s pojišťovnami.Soukromé kliniky většinou tento výkon mohou provést jen za přímou platbu.S pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
3.6.2008 17:33:
nejspíše se jedná o entropium, bohužel je to řešitelné jen operací, obraťte se na nejbližšího plastického chirurga, který má smlouvu s vaší zdravotní pojišťovnou, pozor!! hrozí poškození oka, tak s vyšetřením neváhejte, hezký den doc Dušková