Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace víčka - Operace očních víček (Blepharoplastika)

operace víčka

Petr K. zaslal(a) v 3.6.2008 15:04:   

Dobrý den, je mi 65 let a několik měsíců mě dře pravé oko. Zdá se mi, jako by se mi dolní víčko rolovalo proti oční kouli. Co se s tím dá dělat? Děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
4.6.2008 8:04:

Zkuste se nejprve poradit na očním.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Vážený pane Petře, bez vyšetření se nelze přesně vyjádřit, nicméně dle Vašeho popisu se nejspíše jedná o tzv.entropium. Přechodně může ulevit aplikace oční masti či gelu, "vylepování" víčka (ovšem po vyšetření a poučení očním lékařem). Pro dlouhodobou úlevu je však většinou nutné víčko korigovat chirurgickou cestou. Oční pracoviště tyto zákroky běžně provádějí a jsou samozřejmě plně hrazeny zdravotními pojišťovnami. Zdraví vás Jiří Záhlava

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
3.6.2008 18:07:

Obávám se,že to budou právě jen universitní kliniky,které mají na tyto výkony smlouvy s pojišťovnami.Soukromé kliniky většinou tento výkon mohou provést jen za přímou platbu.S pozdravem Dr. Vrbický

nejspíše se jedná o entropium, bohužel je to řešitelné jen operací, obraťte se na nejbližšího plastického chirurga, který má smlouvu s vaší zdravotní pojišťovnou, pozor!! hrozí poškození oka, tak s vyšetřením neváhejte, hezký den doc Dušková

< Předchozí:cni vicka
Záhyby na víčkách:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova