Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Otoky a zčervenání - Operace očních víček (Blepharoplastika)

Otoky a zčervenání

Petra zaslal(a) v 12.6.2008 10:19:

Dobrý den, jsem skoro 4 týdny po operaci horních víček. Víčka mně zčervenala a opuchla. Je možná alergická reakce na gel aloe vera, který jsem používala asi 2 dny? Také jsem víčka potírala krémem s UV faktorem 100 + slunění. Má na to vliv i fyzická zátěž? Čím bych mohla svůj stav vylepšit? Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

Vážená paní Petro. Reakce přecitlivělosti se může obecně vyskytnou po jakýchkoliv preparátech. Pokud se jedná o tuto příčinu, je nejlépe preparát přestat používat a navštívit pracoviště, kde jste byla operována. Otoky a zčervenání víček může míti více příčin. JZ

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
12.6.2008 20:43:

Dobrý den. Popsané problémy jsou pravděpodobně skutečně vyvolány kontaktem s dráždivou, nebo alergizující látkou. Přestaňte používat všechny látky, které jste na víčka nanášela a vraťte se k oftalmologické masti. Při přetrvávání obtíží kontaktujte svého lékaře. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:spadlé levé horní víčko

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 19.200,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova