Dobrý den, chci se zeptat zda máte zkušenosti s reoperací dolních víček. Můj problém je v tom, že jsem byla operována technikou, kdy tukové prolapsy se nevyndavají , ale jaksi vracejí na původní mmísto. Jsem 5 týdnu po opearaci a zhruba před týdnem v místě, kde byl vak mám opět jakýsi váleček. Na víc mám pocit, že se zvětšuje. Co by to mohlo být? A hlavně , teď to napíšu laicky- je možno při reoperaci ty tukové prolapsy odstranit?
Myslím, že to není otok, jelikož po zaledování se okolní otoky zredukují, ale tento váleček se zvýrazní. Je měkký, nebolí,při ošahání tam nic necítím.
Máte zkušenosti s tímto problémem?
Děkuji za odpověď.
Reoperace dolních víček
(Diskuze k tématu Plastická operace očních víček (Blepharoplastica))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Korektivní dermatologie
Brno
Počet příspěvků: 453
Jestliže se jedná o tukový prolaps, není problém jeho odtranění.Konzultujte svůj problém s operatérem.
dr. Stratilová
Tuk je také možno odstranit transkojunktiválně, aniž by bylo nutno znovu otvírat starou jizvu.
Dr. Entner, dr. Vrbický
Vážená paní,
bohužel jste se nechala přemluvit k dolní blepaharoplastice technikou, jejíž výsledek není vždy jistý. Velmi pravděpodobně se jedná o recidivu problému. V této chvíli Vám doporučuji počkat nejméně půl roku. To je totiž doba, kdy probíhá projizvování a přestavba jiizevnatého vaziva všude tam, kde operatér preparoval. Teprve pak je možno rozhodnout o optimálním postupu a operaci provést. Nepochybně by se měl k Vaší situaci vyjádřit Váš operatér.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by šlo ještě něco dělat s mými váčky pod očima. Byla jsem na operaci ddol. víček v r. 2007 a téměř bez výsledku. Mám již 62 let a váčky mám od narození, ale věkem je to samozřejmě stále horší. Mám ale jemnou a citlivou kůži pod očima a tak nevím, zda by nějaká další operace byla vhodná. Jsem celkem smířená s tím, že už to lepší nebude, ale poradit si nechám. Děkuji.
Jste krátce po operaci nemyslím, že by bylo dobře situaci řešit hned operací. Nemusí to být vůbec prolapsy jak hned tvrdí ostatní kolegové. Trochu zapomínají, že to může být i lymfedem, který je vzácný ale být může. Techniku, kterou jste podstoupila bych tak nekritizoval, v určitých chvílích má své opodstatnění a vzhledem k tomu, že Vás nikdo z nás odpovídajících nenviděl, tak bychom se k této technice neměli vyjadřovat negativně, i přez to, že jí neprovádím. S reoperací bych počkal do vyzrání všeho hojení což je rok po operaci a ne aby se Vám tam po tak krátké době někdo hned musel vrtat. Jina situace je po třech letech, kdy už se pozná zda se jedná i ponechaný prolaps, nebo otok. Ve dvaašedesáti letech bych byl už hodně konservativní s odstraňováním kůže, snad jen s odstraněním původní jizvy zvláště když tvrdíte, že máte kůži jemnou. Zajděte to zkonsultovat k atestovanému plastickému chirurgovi se zkušenostmi v této problematice. Nejlépe je si oběhnout konsultace na více pracovištích. Můžete se stavět také u nás.
Naše "nestátní zdravotnické zařízení" "Centrum estetické plastické chirurgie" je přestěhováno a nyní umístěno na Chirurgické klinice Fakultní Thomayerovy nemocnice, Pavilon G3, Vídeňská 800, 140 54, Praha 4, Krč, tel 607990077, 602303877. Pracujeme v prostorách jedné z nejlepších chirurgických klinik v Praze, což zajišťuje eventuelní plný a rychlý servis v případě komplikací. Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií.
Zdraví Dr. Tomášek
| Premium member |
Počet příspěvků: 27
Dobrý den,
s tímto problémem se obraťte na plastického chirurga na naší klinice.tel.č.je 585423411.
S pozdravem LLC
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla osobní konzultaci s některým z našich zkušených plastických chirurgů, aby mohl zhodnotit osobně stav a indikaci k výkonu. Lékař Vám vše vysvětlí. Vstupní konzultace stojí 500,- Kč a v případě uskutečněného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Nejbližší termín konzultace Vám mohu nabídnout již 2.12. v 9.30 u MUDr. Miroslava Krejči. Pro objednání jsem Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Dobrý den, bez osobní konzultace a vyšetření asi není možné něco konkretněji říci. Budete-li mít zájem se dostavit na konzultaci, je možné se objednat. dr.Paděra
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Nemyslím si,že by to byl neřešitelný problém.Zkuste se objednat na konzultaci k našemu plastickému chirurgovi,zde se dozvíte více.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 596 114 647 nebo 731 613 381.
S pozdravem Smrčková Renata - Klinika LLC Ostrava
| Premium member |
Ústí nad Labem
Počet příspěvků: 525
Dobrý den,prosím poštete fota anebo se objednejte k osobní konzultaci.
Zákrok není problém opakovat.
Zdraví dr vraspírová
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?