spadlé levé horní víčko
Dan zaslal(a) v 11.6.2008 0:29:
Dobrý den, mám u levého oka horní víčko níže než u druhého oka. Ve vidění mi to nevadí, ale když se necham někde vyfotit, tak to vypadá hrozně. Je mi 22 let a zajimalo by mě, kolik by to stálo a co všechno by si to vyžádalo(kolik dni na klinice, co bych musel po operaci nosit atd.). Moc děkuji za odpovědi.Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 24.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
11.6.2008 11:34:
velmi pravděpodobně máte vrozenou vadu-ptozu jednoho horního víčka, podkladem je nedostatečnost svalu- zvedače horního víčka operaci hradí ZP, pokud si přejete, přijďte na nezávazné vyšetření na mou ambulanci kpch FNKV, Šrobárova 50, Praha 10, doc Dušková duskova@fnkv.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.6.2008 10:19:
poslete evtl. foto na office@aspenaestheticclinics.com neb prijdte na free consultation 222 222 335, 723 850 509
odpověd
11.6.2008 9:06:
Předně je nutná konzultace.Jedná-li se o ptozu víčka,je operace možná.Hospitalisace bývá po operaci do druhého dne.Cenově asi jako operace obou horních víček ( od 8000 Kč). Objednat na konzultaci se můžete na tel.č.:272937286, nebo mob.:739678659 . S pozdravem Dr. Vrbický