Dobrý den, dá se korigovat operací velikost či tvar očí? Jedno oko mám viditelně větší než druhé, dost mi to vadí. Děkuji
Velikost očí
visitor
Vážená paní, pane, upřesníme si pojmy. Zřejmě se mluvíte o velikosti očních štěrbin. Ano, tyto štěrbiny se dají do jisté míry upravovat, ať již ve smyslu velkosti nebo tvaru, jde o individuální záležitost. Rozhodující je vyšetření plastickým chirurgem, při kterém se stanoví optimální postup. Někdy je nutno operovat např. v oblasti očních koutků, jindy je nutno zvolit plastiku víček. V některých případech může jít až o speciální rekonstrukční operace. Poraďte se s kvalifikovaným plastickým chirurgem. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Dobrý den. Určitě by bylo dobré Vás nejprve vidět, ale i takovéto asymetrie se dají velmi úspěšně chirurgicky upravit.
pravdepodobne ano, zaslete nam foto a pokusime se pomoci office@aspenaestheticclinics.com
visitor
Děkuji za odpověď. Asymetrii mám vrozenou, jedno oko a oční víčko je větší(na délku) než druhé. Tvarově jsou celkem stejné.
Dobrý den, Váš popis je dost nepřesný,ale mohlo by se jednat o ptózu, kterou chirurgicky korigovat lze. Zdravím, Dr. Hýža
Zákrok
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným