Rozsireni ???
Marketa B. zaslal(a) v 25.1.2008 14:18:
Dobry den, mam opacny problem, nez vsechny, ktere jsem si tu precetla. Pri kazdem pohlavnim styku u me dojde k malemu naprasknuti hraze, ktere potom pali a boli. Trapi to me i meho partnera. Je mozno nejakym zpusobem uvolnit hraz a prip. i rozsirit pochvu? Podotykam, ze pouzivame lubrikaci i uvolnovani rukou pred kazdym stykem, ale nepomaha to. Dekuji moc za odpoved.
Zákrok
Plastická operace pochvyU žen nejčastěji po porodech, dochází k rozšíření pochvy nebo poševního vchodu. Zadní poševní plastika umožní očekávané zúžení pochvy a zlepšení pohlavního styku. Přední poševní plastika patří mezi jednu z metod chirurgické léčby stresové inkontinence (nekontrolovaný únik moči).
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 12.000,- CZK
- Ceny do
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Eva
2.4.2008 0:42:
Dobrý den, jsem po zadní plastice pochvy a zároveň po úrazu páteře s následnou fixací obratle.Trpím bolestmi v pravém boku, absolvovala jsem všechna možná vyšetření.Páteř byla vyloučena, domnívám se tedy, zda mi nebyla uchycena síťka na nějaký vaz,který mi následně způsobuje bolesti vleže.Ráno nemohu vůbec chodit.Děkuji za odpověď.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.1.2008 15:32:
Zdravím, rozšíření je možné, ale musím Vás vidět na indikaci. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel. 266610245 k Dr. Píchovi do GynCentra Praha. Hezký den Dr. Pícha
Nahlásit nevhodný příspěvek