Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zúžení pochvy + labioplastika - Plastická operace pochvy

zúžení pochvy + labioplastika

Eva zaslal(a) v 9.6.2008 9:41:   

Dobrý den, prosím o informaci, zda lze při jednom zákroku provést zúžení pochvy a labioplastiku malých pysků. Jaká jsou největší rizika a po jak dlouhé době je možný pohlavní styk. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Dáša
26.6.2008 23:15:

Dobrý den Evo, nedávno jsem podstoupila zákrok, na nějž se ptáte. Pokud jde o rizika a abstinenci, s těmi Vás pochopitelně seznámí kompetentní lékař. Za sebe však mohu říci, že s provedeným zákrokem jsem velmi spokojená, výsledek předčí i má nejoptimističtější očekávání. Pan primář Pícha odvedl vynikající práci a jsem mu neskonale vděčna. Je skutečný perfekcionista.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Pícha MUDr. Petr Pícha
9.6.2008 11:30:

Zdravím, zákroky lze provést v jedné době, v případě Vašeho zájmu se objednejte na tel 266610245 K Dr. Píchovi do GynCentra Hloubětín. Doba bez pohl. styku cca 6 týdnů, rizika minimální. Hezký den Dr. Pícha

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:rozšíření pošev. vchodu
plastická operace pochvy:Další >

Zákrok

Plastická operace pochvyPlastická operace pochvy
U žen nejčastěji po porodech, dochází k rozšíření pochvy nebo poševního vchodu. Zadní poševní plastika umožní očekávané zúžení pochvy a zlepšení pohlavního styku. Přední poševní plastika patří mezi jednu z metod chirurgické léčby stresové inkontinence (nekontrolovaný únik moči).

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace pochvy:
  • Ceny od 12.000,- CZK
  • Ceny do
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova