Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - aplasie leve casti predlokti - Plastická operace stehen a paží

aplasie leve casti predlokti

Farkašová zaslal(a) v 13.4.2008 19:57:

Dobry den,chtěla bych se zeptat ,muj 11letý syn ma tuto vrozenou vadu a uvazujeme o protezce,tak jsem se chtěla zeptat,jake jsou moznosti a zda je to dobré rešení.Dekuji Farkašová
Vaše odpověd

odpověd

17.6.2008 10:29:

ahoj bolí mě paže

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
14.4.2008 14:20:

To, co uvádíte je transverzální vrozená léze na horní končetině. Určitě o kosmetické protéze můžete uvažovat s tím, že jak dítě poroste, bude se muset nákladně vyměňovat za novou, větší. Principielně myoelektrickou protézu nedoporučuji ani po dokončení růstu, protože nenahradí přirozený pohyb zdravé ruky, s kterou zvládne naporostou většinu úkonů, jako by byly obě ruce zdravé. Navíc jednostrannou myoelektrickou protézu pojišťovna nehradí. Zdraví prof. Veselý

odpověd

Ladka.
15.4.2008 21:53:

Dobry vecer, pane doktore ,chodila jsem s Davidkem prave k Vam,uz tenkrat jste nam to vysvetloval,jen ted to potreboval slyset Davca,je to sikovny kluk a zvlada vsechno a prave se sama bojim,ze by mu protezka zavazela.Moc Vam dekuji a urcite se prijedeme ukazat.S pozdravem Ladka Farkašová

< Předchozí:operace mužského genitálu
zesileni kotniku:Další >

Reklama

Zákrok

Plastická operace stehen a pažíPlastická operace stehen a paží
S přibývajícím věkem dochází ke snížení elasticity kůže a jejímu uvolňování v oblasti paží a stehen. Současně mnohé ženy trpí nadměrným ukládáním tuku v těchto partiích. Pokud i vás trápí tento problém, můžete podstoupit tuto operaci.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stehen a paží:
  • Ceny od 4.000,- CZK
  • Ceny do 38.900,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova