Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace mužského genitálu - Plastická operace stehen a paží

operace mužského genitálu

Pavel zaslal(a) v 25.5.2007 9:58:   

Dobrý den, chci se informovat o svém problému a o jeho možném řešení.Můj problém počal v asi v 13 letech, kdy můj praktický lékař při běžné kontrole našel problém na mém levem varleti. Pokud si dobře vzpomínám, mluvil o problému jako o "varikokele". Operace proběhla podle lékařů v pořádku, avšak pro mě esteticky nedostatečně. Velikost levého varlete oproti pravému je nepřiměřená- větší. Můj dotaz je tedy takový, zda li se i s takovým to problémem dá něco dělat bez narušení funkce. Prosím také o sdělění finanční náročnosti případného zákroku. Ještě uvádím, že nyní mi je 24let. Děkuji za odpověd.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
25.5.2007 12:01:

Dobrý den, Obraťte se na naše kolegy z urologie, kteří se touto problematikou zabývají.Č.t.: 49 57 57 118 Nashledanou, dr. Remeš,

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Prodlužování nohou
aplasie leve casti predlokti:Další >

Zákrok

Plastická operace stehen a pažíPlastická operace stehen a paží
S přibývajícím věkem dochází ke snížení elasticity kůže a jejímu uvolňování v oblasti paží a stehen. Současně mnohé ženy trpí nadměrným ukládáním tuku v těchto partiích. Pokud i vás trápí tento problém, můžete podstoupit tuto operaci.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stehen a paží:
  • Ceny od 4.000,- CZK
  • Ceny do 38.900,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova