Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotaz - Prodlužování penisu uvolněním závěsných vazů

dotaz

V9X74K zaslal(a) v 17.11.2007 5:20:

Ahoj! Chtěl jsem se zeptat pana MUDr Svobody, jak je to tedy s tím operativním zvětšením penisu, v diskuzi jste psal něco v tom smyslu, že byste chtěl znát lékaře, který tu zminovanou operaci provádí. Je tedy možné operativně prodloužit čí zvěčit přirizení, nebo je to jen rozsáhlá mystifikace. Z obsahu zákroků jsem ale nevičetl, zda vaše chirurgie se zvětšováním zabývá, jestli ne, tak poradíte kam se obrátit?? A kdyby ano, existuje informační brožura zákroku??, nebo jiný zdroj inf..
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
20.11.2007 17:22:

K této diskuzi se přidám pouze jedním upozorněním - veškeré zákroky na penisu týkající se jeho tzv. prodlužování apod. sebou nesou tak velká rizika ( jak kosmetická, tak funkční), že i když s velkou lítostí, ale zato velmi vřele, doporučuji tazateli raději o těchto zákrocích neuvažovat. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
17.11.2007 23:16:

Je mi líto, ale musím vám sdělit, že penis zvětšit žádnou operací nelze. Snad jen nepatrně prodloužit jeho malým vysunutím z břicha, ale to nemá prakticky žádný smysl. Rozhodně zvětšující operace penisu neprovádím a také nevím kdo by se tím s nějakým úspěchem zabýval. Opravdu bych chět znát lékaře, který něco takového skutečně úspěšně provádí a seznámit se s jeho výsledky. Podaří-li se vám někoho takového najít, dejte mi vědět, rád se přiučím. Zdraví Dr Svoboda

Nahlásit nevhodný příspěvek

dotazeček:Další >

Reklama

Zákrok

Operace mužského genitáluOperace mužského genitálu
Nejenom ženy jsou nespokojeny se svým tělem. Také muže může trápit vzhled jejich genitálií. Operace mužského genitálu řeší nejenom vzhled, ale i jiné problémy s ním spojené.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace mužského genitálu:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 16.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova