Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - různě velka prsa - Redukce prsů

různě velka prsa

lenka zaslal(a) v 7.2.2008 8:08:   

dobry den po porodu a kojeni mam jedno prso dvakrat vetsi nez druhe. drive jsem mela hodne male acko (spis nulky?) to na jedne strane zustava, druha je vyrazne vetsi a povisla. Da se s tim neco udelat? Nabyla jsem dojmu, ze implantaty nejsou vubec trvalym resenim. Tak treba nejake cviky nebo hormonalni pripravky? Co je zac HerBus - doporučili byste jeho užívání? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Veronika
16.4.2008 21:56:

Dobrý den, velmi ráda by jsem se zeptala, zda je nějaká přírodní či jiná možnost zvětšení prsou. Od mládí mám velmi malá prsá a je to takový můj "problém". Na plastiku jít nechci, z více důvodů, od případného zohavení, ale i chci své děti kojit a podobně. Raději bych něco "přírodního". Děkuji Veronika

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
8.2.2008 20:13:

Dobrý večer. Proč jste získala dojem, že implantáty nejsou trvalým řešením? Řešení asymetrie je vždy kompromisem a ve Vašem případě, podle popisu, budou implantáty součástí případného řešení. Nashledanou, dr. Remeš

Dobrý den,problém povislých a asymetrických prsou je možné řešit operativně.Bez osobní konzultace Vám takto nemůžeme poradit,budete-li mít zájem,objednejte se na tel.242 426 432.Rádi Vás u nás přivítáme.S pozdravem odd.plast.chir.-LD

Zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova