Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - co na kruhy pod očima? - Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait

co na kruhy pod očima?

Darius zaslal(a) v 3.10.2008 23:06:   

Dobrý den, od asi 13 let mám černé kruhy pod očima, moje kožařka mi řekla, že jsou způsobeny pigmentací, jedná se o cévní kresbu na kůži. Je možné to odstranit plasmou? Kolik by zákrok stál? Pokud ne, nevíte prosím, co by na černé kruhy pomohlo, abych se mohla informovat? Děkuji, Darina

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
4.10.2008 12:07:

Dobrý den, tmavé kruhy pod očima se řeší opravdu velmi problematicky,s největší pravděpodobností dochází u Vás k mikroskopickému propouštění kožních kapilár (cévek) v této obalsti a oxidací hemoglobinu, což je červené krevní barvivo v cévách obsažené dochází k tmavšímu zabarvení pokožky v těchto místech.Bližší informace ohledně vašeho problému nejsme schopni řešit po po inetrnetu, ale ju nutná osobní návštěva u odborného lékaře, dermatologa se specialozací na estetickou a korektivní dermatologiii. Korekce plasmou by teoreticky byla možná, cenu nelze bohužel určit takto bez vyšetření-záleží na intenzite ošetření, počítejte cca od 10 000,- výše... S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová www.laseresthetic.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Plazma i na akné?

Zákrok

Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj PortraitRegenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait
Omlazování kůže, která je povadlá a stárne. Tato revoluční metoda využívá proud plazmatu ionizovaného dusíku, který regeneruje kůži z hloubky, ale nepoškodí ji. Můžete se zbavit jizev po akné, váčků kolem očí a dalších problémů. Dokonce se vůbec nemusíte omezovat ve svých aktivitách a to ani bezprostředně po zákroku.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 38.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova