Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Plazma i na akné? - Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait

Plazma i na akné?

bebe zaslal(a) v 7.1.2008 20:22:   

Nenašla jsem o tomto ošetření mnoho informací. Uvádí se, že se používá i na jizvy po akné. Je ale vhodné i pro léčbu akné? Je mi 32 let, akné mě bohužel provází od puberty doteď a ráda bych s tím něco dělala, než jen stále ty samé masti a nebo atb. Uvažuji o laseru, ale mám strach z té fáze po ošetření .. popis u plazmy mě zaujal, že plasma taky hojí a regeneruje, ale v hloubce nepoškozuje. Nevím ale, jestli to pro můj problém byla vhodná léčba. A pokud ano, jak se pohybuje cena ošetření? Můžete mi poradit? Děkuju.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
20.2.2008 15:16:

Dobrý den, nová technologie Plasma Portrait bohužel neřeší léčbu akné. Negativní pozůstatky na pokožce jako jsou jizvičky po akné, pigmentace apod. lze pomocí této plasmové metody korigovat, ale musí dojít k vyléčení akutních zánětlivých projevů na pokožce. Velmi žádané je ošetření pokožky jako prevence jejího stárnutí, nebo již přímo jako omlazovací metoda. Další informace a fotgrafie zákroků nelzenete na internetových stránkách naší kliniky. MUDr.Simona Bedřichová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Facelifting
8.1.2008 9:23:

Vážená paní, možná že by bylo vhodnější použít laser CoolTouch,kde je po zákroku jen přechodné zaudnutí a jizvy po acné se postupně vyhlazují během 6 až 8 týdnů.Vhodné by bylo,kdybyste mohla zaslat foto obličeje na naší mailovou adresu lasercentrum@seznam.cz. Poté budeme schopni se kvalifikovaně vyjádřit,zda je možné stav vaší pleti zlepšit

Nahlásit nevhodný příspěvek

co na kruhy pod očima?:Další >

Zákrok

Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj PortraitRegenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait
Omlazování kůže, která je povadlá a stárne. Tato revoluční metoda využívá proud plazmatu ionizovaného dusíku, který regeneruje kůži z hloubky, ale nepoškodí ji. Můžete se zbavit jizev po akné, váčků kolem očí a dalších problémů. Dokonce se vůbec nemusíte omezovat ve svých aktivitách a to ani bezprostředně po zákroku.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Regenerace kůže s využitím plazmy – přístroj Portrait:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 38.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova