Vrásky na rukou

(Diskuze k tématu Rejuvenace - omlazení rukou)

Vrásky na rukou

Slysela jsem o nove metode "omlazeni" hrbetu rukou; pry jde nejak "vypnout " pokozka,aby vypadala mladsi a svezejsi.Jde mi o to, ze ruce prozrazuji vek uz na dalku,ja vypadam dost dobre,ale ruce zacinaji byt vrascite...
Dekuji za odpoved a prosim o zpravu,kde se tato metoda provadi?Jsem z Prahy.
Jana

14.3.2011 12:41

Probíhá odesílání formuláře

RE: Vrásky na rukou

Vážená Jana! Pošlete mi prosím Vaši mailovou adresu, přepošlu Vám několik fotografií, aby jste měla možnost vidět, jakých výsledků dosahujeme v indikaci omlazení rukou. Myslím, že to bude daleko jednodušší, něž Vám zdlouhavě vysvětlovat a popisovat terapii. Samozřejmě za předpokladu, že máte zájem. Moje adresa: michal.sicak@datura-sro.cz. S pozdravem, MUDr.Michal Sičák

14.3.2011 15:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobry den,
dekuji za Vas dotaz.Ruce se daji “omladit” pomocí výplňových preparátů obsahujících bud hyaluronovou kyselinu nebo hydroxyapatit;ktery je podobne jako kyselina hyaluronova přirozenou součásti našeho těla.Zakrok je ambulantni,provadi se v povrchovem a mistnim znecitliveni a trva jen nekolik minut.
Jemnou specialni jehlickou se účinná látka aplikuje do hřbetu rukou, kde “vyplní” propadlá místa mezi vystupujícími žilami a šlachami. Pokožka rukou se tak jemně vyplní a “zaoblí”, látka se poté jemně vmasíruje a ruce tak získají nejen mladistvý vzhled, ale i výživné látky a tolik potřebnou hydrataci.
Omlazeni rukou provadim na Poliklinice Na Narodni-Praha 1-jiz nekolik let;zpocatku tento zakrok vyhledavaly hlavne cizinky,nyni je to tak pul na pul.Mate-li zajem,objednejte se prosim na t.222 075 120;rada Vam doporucim-a provedu-osetreni, ktere bude pro Vas nejvhodnejsi.
Srdecne pozdravy
Ludvika Zahorova

14.3.2011 18:43

Dobry den,vazena pani Jano,
ruce se daji “omladit” pomocí výplňových preparátů obsahujících bud hyaluronovou kyselinu nebo hydroxyapatit;ktery je podobne jako kyselina hyaluronova přirozenou součásti našeho těla.Zakrok je ambulantni,provadi se v povrchovem a mistnim znecitliveni a trva jen nekolik minut.
Jemnou specialni jehlickou se účinná látka aplikuje do hřbetu rukou, kde “vyplní” propadlá místa mezi vystupujícími žilami a šlachami. Pokožka rukou se tak jemně vyplní a “zaoblí”, látka se poté jemně vmasíruje a ruce tak získají nejen mladistvý vzhled, ale i výživné látky a tolik potřebnou hydrataci.
Omlazeni rukou provadim na Poliklinice Na Narodni-Praha 1-jiz nekolik let;zpocatku tento zakrok vyhledavaly hlavne cizinky,nyni je to tak pul na pul.Mate-li zajem,objednejte se prosim na t.222 075 120;rada Vam doporucim-a provedu-osetreni, ktere bude pro Vas nejvhodnejsi.
Srdecne pozdravy
Ludvika Zahorova

14.3.2011 18:54

ano strefila jste se do cerneho...
nejmodernejsi revolucni technika a metoda se jmenuje J-AFT
jet assisted fat transfer
pouziva se vlastni tuk ziskanym pristrojem harvest-jet a pomoci pristroje fillercollector je tuk prenasen ihned do rukou a neb jinych casti tela.
tato trvala permanentni metoda postupne nahrazuje klasicke prechodne vyplne , jako napriklad hyaluronova kyselina a podobne
radi Vam zasleme video neb vice informaci at jiz na nasich strankach neb na www.humanmed.com
office@aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.com

14.3.2011 19:00

Byla jsem na takové procedůře cca před měsícem a nechala jsem si omladit i dekolt. Jmenovalo se to mesoterapie Teosyal Meso. Paní doktorka to měla za chvilku a jsem spokojená.Ted budu mít druhé sezení na doladění, s výsledkem jsem happy.

14.3.2011 19:43

Dobry den,
omlazeni rukou nebo obliceje,krku nebo dekoltu se take nove provadi pomoci biologicky aktivnich latek - italska metoda GUNA se mi velmi osvedcuje a "kury omlazeni" jsou vyhledavane;je to revolucni forma mezoterapie,ktera trva jen nekolik minut a pacientky si ji opravdu pochvaluji.Provadim ji od lonskeho roku a jednoznacne ji doporucuji.
Dr Ludvika Zahorova,Poliklinika Na Narodni

14.3.2011 23:08

Dobrý den, kůži rukou lze omladit kombinací ošetření kůže frakčním laserem a poté použitím vhodného výplňového materiálu. Pokud máte zájem, objednejte se na konzultaci
za Body kliniku Brno dr. Zimovčáková

16.3.2011 10:58

Mám fantasticky dobré zkušenosti s použitím frakčního laseru v této lokalitě, Používám tuto techniku již 4 roky, pacientks jsou opravdu velmi spokojená a za celou dobu žádná komplikace. Podrobnosti najdete na našich stránkách www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

23.3.2011 16:12

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?