Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotaz - Rekonstrukce prsů

dotaz

XXX zaslal(a) v 1.1.2008 19:04:   

léčila jsem se s rakovinou prasu od 31 let, prošla jsem chemoterapiemi, ozařováním, nyní chodím na pravidelné čtvrt roční prohlídky a doposud je vše prozatím v přádku, i výsledky BRCA1 BRCA2 mám v pořádku, chtěla bych se optat, když podstoupím rekonstrukci prsu, budu li něco platit či z jaké části přispívá pojištovna VZP?? Moc předem děkuji Martina

Vaše odpověd

odpověd

XXX
4.1.2008 15:53:

Mockrát Vám děkuji za odpověd, Martina

Nahlásit nevhodný příspěvek

operace je hrazena pojišťovnou na pracovištích, které ji mají nasmlouvanou, zásadně je ale podmínkou, že váš ošetřující onkolog s tímto postupem písemně vyjádří svůj souhlas, nicméně je nutno počítat s tím, že zákonné poplatky za vyšetření a pobyt v nemocnici se vztahují i na vás, hezký den doc Dušková

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
1.1.2008 21:57:

Dobrý večer. V sanatoriu SANUS je tento výkon hrazen pojišťovnou. Nashledanou, dr. Remeš, 775296161

< Předchozí:BRCA1, BRCA2

Zákrok

Rekonstrukce prsuRekonstrukce prsu
Ženy, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova