dotaz
XXX zaslal(a) v 1.1.2008 19:04:
léčila jsem se s rakovinou prasu od 31 let, prošla jsem chemoterapiemi, ozařováním, nyní chodím na pravidelné čtvrt roční prohlídky a doposud je vše prozatím v přádku, i výsledky BRCA1 BRCA2 mám v pořádku, chtěla bych se optat, když podstoupím rekonstrukci prsu, budu li něco platit či z jaké části přispívá pojištovna VZP?? Moc předem děkuji Martina
Zákrok
Rekonstrukce prsuŽeny, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
XXX
4.1.2008 15:53:
Mockrát Vám děkuji za odpověd, Martina
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.1.2008 10:04:
operace je hrazena pojišťovnou na pracovištích, které ji mají nasmlouvanou, zásadně je ale podmínkou, že váš ošetřující onkolog s tímto postupem písemně vyjádří svůj souhlas, nicméně je nutno počítat s tím, že zákonné poplatky za vyšetření a pobyt v nemocnici se vztahují i na vás, hezký den doc Dušková
odpověd
1.1.2008 21:57:
Dobrý večer. V sanatoriu SANUS je tento výkon hrazen pojišťovnou. Nashledanou, dr. Remeš, 775296161