Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - problem s bradavkami a dvorci - Rekonstrukce prsu

problem s bradavkami a dvorci

honza zaslal(a) v 17.9.2007 20:35:   

ahoj mam problem je mi 17 a tak od 14 15 let mam vystouple dvorce ze tvori s bradavkou jeden tvar proste vystouple tak 1 cm a na pohmat je pod nima neco tvrdsiho asi mlecna zlaza trochu sem o tom uz cet jinak jako prsni sval mam normalni peknej ne zadnej tuk proste tvrdej sval co de zatnout takze prsa sou ok jenom ty dvorce a v studenym prostredi nebo kdyz se koukpu horkou vodou nebo si je jakoby mnu tak sou pak normalni hezky ze se jakoby stahnou a sou rovny ale pak po chvili se to zase vrati.jinak s tvorenim svalu nemam problem ale prave k hezkemu vzhledu me to vadí jo a nijak to neboli to ne.. jestli mi muzes poradit cim to muze bejt jestli mam este pockat?ja cet ze to je pubertou ale kdyz me je 17 a mam to furt tak bych to nejak resil... prosim napis mi co nejvic diky mooc

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Tomáš Kydlíček MUDr. Tomáš Kydlíček
24.10.2007 11:33:

Dobrý den Honzo. Problém bych řešil hned. Je důležité endokrinologické vyšetření- stanovení hladin hormonů. Dále ultrazvukové vyšetření dané oblasti jestli se jedná skutečně o mléčnou žlázu nebo jen uložený tuk..Podle výsledku vyšetření, pak příslušná léčba..S pozdravem MUDr. Kydlíček

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Vašek
18.3.2008 15:48:

Dobrý den, mám to samé co Honza a výsledky: prý to je ten tuk.. mohu se zeptat jak se toho zbavit? Děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:rekonstrukce prsu po ablaci
Rekonstrukce prsu:Další >

Zákrok

Rekonstrukce prsuRekonstrukce prsu
Ženy, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova