Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rekonstrukce - Rekonstrukce prsu

rekonstrukce

Jana Mašková zaslal(a) v 26.2.2008 23:18:   

Měla jsem podstoupit oboustranou rekonstrukci prsu loni v prosinci ale z vážných rodiných dúvodu jsem to odložila.Taky jsem si uvědomila že mám strach a vlastně ani nevím co mě čeká operací už jsem ve svém životě měla dost ale ted si nemužu pomoct prostě se bojím.Jsem už tři roky po preventivním odstranění obou prsou je mi 37 let z onkologického hlediska jsem už taky v pořádku.Operaci chci ale asi potřebuju víc informací co mě vlastně čeká ? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
27.2.2008 20:29:

Dobrý večer. Na tomto fóru není prostor pro odpověď na Vaši otázku. Zajděte na konsultaci na pracoviště plastické chirurgie, klidně opakovaně, a na všechny detaily se chirurga zeptejte. Nashledanou, dr. remeš, 775 29 61 61

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Rekonstrukce
rekonstrukce:Další >

Zákrok

Rekonstrukce prsuRekonstrukce prsu
Ženy, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova