rekonstrukce prsu
Hana zaslal(a) v 13.11.2007 9:26:
Dobrý den,už jsem se na Vás obracela-rekonstrukce prsu pomocí expandéru + preventivní odstranění druhého s vložením implantátu.Jsem nyní dva měsíce po zákroku a mám pořád silnější bolesti v horní části preventivně odstraněného prsu.Bolí mě občas i ruka.Bez léků neusnu.Mám vyčkat,tento zákrok prý je bolestivě delší,protože je prs "vybrán" a ještě pod sval vložen implantát.Bolest není horší než po operaci,velmi pomalu se snižuje.Prosím Vás o názor.Děkuji
Zákrok
Rekonstrukce prsuŽeny, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.11.2007 23:43:
Určitě se obraťte na svého operatera, nějaké tlaky tam být mohou, ale nevýrazné tak, jak tvrdíte vy. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.11.2007 13:03:
Dobrý den. Po takové době tak velké bolesti nebývají obvyklé. Nicméně nervy, které jsou za vjem bolesti odpovědné mohou být drážděny ať už implantátem tak jizvením. Počítejte s tím, že se stav bude upravovat k lepšímu. Jestli nebudou postupem měsíců obtíže ustupovat, byl by to důvod k řešení situace. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek