Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rekonstrukce prsu - Rekonstrukce prsu

rekonstrukce prsu

Hana zaslal(a) v 13.11.2007 9:26:   

Dobrý den,už jsem se na Vás obracela-rekonstrukce prsu pomocí expandéru + preventivní odstranění druhého s vložením implantátu.Jsem nyní dva měsíce po zákroku a mám pořád silnější bolesti v horní části preventivně odstraněného prsu.Bolí mě občas i ruka.Bez léků neusnu.Mám vyčkat,tento zákrok prý je bolestivě delší,protože je prs "vybrán" a ještě pod sval vložen implantát.Bolest není horší než po operaci,velmi pomalu se snižuje.Prosím Vás o názor.Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
14.11.2007 23:43:

Určitě se obraťte na svého operatera, nějaké tlaky tam být mohou, ale nevýrazné tak, jak tvrdíte vy. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
13.11.2007 13:03:

Dobrý den. Po takové době tak velké bolesti nebývají obvyklé. Nicméně nervy, které jsou za vjem bolesti odpovědné mohou být drážděny ať už implantátem tak jizvením. Počítejte s tím, že se stav bude upravovat k lepšímu. Jestli nebudou postupem měsíců obtíže ustupovat, byl by to důvod k řešení situace. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:rekonstrukce prsu
Rekonstrukce:Další >

Zákrok

Rekonstrukce prsuRekonstrukce prsu
Ženy, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova