Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rekonstrukce prsu - Rekonstrukce prsu

rekonstrukce prsu

kakule zaslal(a) v 6.10.2008 13:50:   

Chtěla bych se zeptat,pojaké době od provedení ablace prsu se doporučuje rekonstrukce.V únoru to bude rok co jsem po operaci.Byla jsem se informovat na klinise plast.chirurgie a dostala jsem termín na březen 2010, s odůvodněním že dříve není volno neboť těchto operací hrazených pojišťovnou se provadí měsíčně jen limitovaný počet.docela mě to sebralo!
Můžete mi doporučit nějakou konkrétní kliniku kde by to šlo aspoň trochu rychleji?
děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
10.10.2008 11:54:

Dobrý den,
objednat se můžete na tel. čísle: 224 056 207 nebo přes E-mail: info@medicomvip.cz
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
9.10.2008 20:50:

Dobrý den,
kontaktujte mne na remesr@seznam.cz. Dr.Remeš

odpověd

kakule
9.10.2008 11:33:

Pane doktore ,děkuji vám za odpoveď a současně Vás prosím o spojení na v Vaše pracoviště kde bych se mohla na operaci domluvit. Předem moc děkuji

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
7.10.2008 14:31:

Dobrý den. Za tento stav zmíněné pracoviště nemůže, jak píše prim.Víšek. Vhodná doba od ablace se určuje ve spolupráci s onkology, kteří o Vás pečují a rekonstrukce po roce jsou poměrně časté. V našem zařízení, nebudou-li onkologové proti Vám nyní mohu nabídnout termín na březen 09. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
7.10.2008 10:41:

Vážená paní,
Váš současný problém s termínem operace je, bohužel, produkt zcela nesprávně nastaveného celého systému finnacování zdravotnictví. Zdravotní pojišťovny si diktují podmínky a lékaři a nemocnice musejí "poslouchat". Vždyť jde o maličkost - peníze. A trable pacienta? To v téhle souvislosti pány úředníky vůbec nezajímá.... Bojím se, že právě tento systém Vám neumožní být dříve operována. Vaši operaci mohou provést pracoviště, které mají kódy se zdravotními pojišťovnami nasmlouvány. V Praze vím je to klinika plastické chirurgie FN K. Vinohrady a odd. plastické chirurgie nem. Bulovka.
Přeji Vám hezký den, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc.

< Předchozí:Rekonstrukce prsu

Zákrok

Rekonstrukce prsuRekonstrukce prsu
Ženy, které prodělaly maligní onemocnění prsou a podstoupily operaci, při které byl prs odstraněn, mohou podstoupit jeho rekonstrukci. Znovuzískání symetrie hrudníku a tvarové integrity tak může napomoci znovunabytí pocitu ženství a zároveň i zmírní deprese.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova