Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - accent - Remodelace postavy a vypnutí pokožky přístrojem Accent

accent

Petra zaslal(a) v 16.4.2008 8:37:   

Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho, kdo zákrok podstoupil, jestli opravdu celulitida zmizí, tak jako na těch fotkách a kolik ošetření je nutno podstoupit. Také by mě zajímal úbytek v cm. Předem moc děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

TMK
30.8.2008 5:07:

Dobry den Petro,

s celulitidou mame skvele vysledky. Pocet osetreni je velmi individualni. V Praze mame nejnizsi ceny jiz od 1500 za hodinove osetreni. Krasny den preje TMK www.studiotmk.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

anyana2
11.5.2008 8:15:

byla jsem na kůře 5ti ošetření za cenu 17tis ..... člověk od toho nesmí čekat zázraky ... celulitida se mi zmírnila, kůže je vypnutější a hladší .. úbytek v cm byl z 100,5cm na 95cm ..... není to levná záležitost, ale říkám spokojenost a doufám, že to chvilku vydrží a nenaberu hnedka zpátky

odpověd

jana
25.4.2008 9:43:

Přeji hezký den, já tuto kůru podstoupila za nekřesťanský peníze(jedno išetření políčko 10*10 cm/1250,-). S pocity velice bolestivými a to nejsem žádná cíťa. A výsledek = 0.

odpověd

Petra Clinic Petra Kučerová
16.4.2008 21:26:

Hezký den Petro, celulitida je složitý problém a záleží na jejím stupni. přístrojem accent lze ale výborně redukovat. počet ošetření je individuální. právě máme akci na stehna, jukněte se prosím na www.bezbolestna-liposukce.cz. Petra CLINIC, Pasáž Lucerna, Praha 1

odpověd

Dermitage
16.4.2008 17:49:

Dobrý den Petro, pokud chcete přímo vidět výsledek a jste z Prahy, můžete se zastavit na našem pracovišti, máme nejen fotky, ale i samy jsme podstoupili očetření. Hezký den www.dermitage.cz 602 622 260

< Předchozí:Bude Accent v Ostravě?

Zákrok

AccentAccent
Nejmodernější metoda odstranění tuku a celulitidy. Působením radiofrekvence dojde k destrukci tukových buněk a jejich snadnějšímu odplavení přirozenou cestou. Bezbolestné ošetření a okamžitý návrat k běžným aktivitám.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Accent:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 9.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova