accent
Petra zaslal(a) v 16.4.2008 8:37:
Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho, kdo zákrok podstoupil, jestli opravdu celulitida zmizí, tak jako na těch fotkách a kolik ošetření je nutno podstoupit. Také by mě zajímal úbytek v cm. Předem moc děkuji.
Zákrok
AccentNejmodernější metoda odstranění tuku a celulitidy. Působením radiofrekvence dojde k destrukci tukových buněk a jejich snadnějšímu odplavení přirozenou cestou. Bezbolestné ošetření a okamžitý návrat k běžným aktivitám.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 9.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
TMK
30.8.2008 5:07:
Dobry den Petro,
s celulitidou mame skvele vysledky. Pocet osetreni je velmi individualni. V Praze mame nejnizsi ceny jiz od 1500 za hodinove osetreni. Krasny den preje TMK www.studiotmk.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
anyana2
11.5.2008 8:15:
byla jsem na kůře 5ti ošetření za cenu 17tis ..... člověk od toho nesmí čekat zázraky ... celulitida se mi zmírnila, kůže je vypnutější a hladší .. úbytek v cm byl z 100,5cm na 95cm ..... není to levná záležitost, ale říkám spokojenost a doufám, že to chvilku vydrží a nenaberu hnedka zpátky
odpověd
jana
25.4.2008 9:43:
Přeji hezký den, já tuto kůru podstoupila za nekřesťanský peníze(jedno išetření políčko 10*10 cm/1250,-). S pocity velice bolestivými a to nejsem žádná cíťa. A výsledek = 0.
odpověd
16.4.2008 21:26:
Hezký den Petro, celulitida je složitý problém a záleží na jejím stupni. přístrojem accent lze ale výborně redukovat. počet ošetření je individuální. právě máme akci na stehna, jukněte se prosím na www.bezbolestna-liposukce.cz. Petra CLINIC, Pasáž Lucerna, Praha 1
odpověd
Dermitage
16.4.2008 17:49:
Dobrý den Petro, pokud chcete přímo vidět výsledek a jste z Prahy, můžete se zastavit na našem pracovišti, máme nejen fotky, ale i samy jsme podstoupili očetření. Hezký den www.dermitage.cz 602 622 260