Dobrý den,
následkem velmi intenzivního užívání solária se mi velmi zhoršila pleť. Jakoby povadla, ztratila pružnost, vrásčí se a prohloubily se mi váčky pod očima. Ráda bych napravila, co jsem si sama způsobila. Je mi 23 let, tak uvažuji o co nejšetrnější a nejúčinější metoda. Mohla by mi s tímto problémem pomoci kys. hyaluronová?
Děkuji, Kateřina
Regenerace pleti po soláriu kyselinou hyaluronovou
(Diskuze k tématu Výplně na bázi kyseliny hyaluronové)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, nejen kyselna hyaluronová, ale i další produkty a metody Vám pomohou navrátit pokožku do optimálního stavu, zejména absolutní absence solária. Pokud budete mít zájem, je možné Vám sestavit regenerační program přímo na míru. Objednat se můžete mailem, nebo telefonicky na konzultaci, vyšetření pleti a stanovení další léčby.Budeme se Vám rádi věnovat. S pozdravem MUDr.Simona Bedřichová, www.laseresthetic.cz
| Premium member |
Korektivní dermatologie
Banská Bystrica
Počet příspěvků: 41
Zdravím,kyselina hyaluronová určite,pri Vašom veku najlepšie forma mesotherapie.
Kanátová,Estetic studio B.B.
Dobrý den, kyselina hyaluronová je jednou z metod, pravděpodobně vhodná i pro Vás, dále lze provést laserové ošetření celého obličeje ve frakčním režimu CO2 laserem dostupným na naší klinice. Pro více informací při osobní konzultaci.
Mějte se hezky
Dr.PACHMAN
Klinika Riva, Brno.
| Basic member |
Počet příspěvků: 284
Milá Kateřino, kyselina hyaluronová v kožních výplních má kromě funkce " plnící " i schopnost vázat na sebe a udržet vodu.
Proto i kůže nad výplní - nad aplikovanou kys. hyal. je hydratovanější . Podrobnější informace Vám rádi poskytneme při konzultaci u nás na klinice, kdy především zhodnotíme stav kůže a teprve potom Vám můžeme říct, do jaké míry Vám výplň pomůže.
Do té doby doporučujeme používat vysoký ochranný faktor - kůže je jako počítač, má paměť a každý sluneční paprsek si zapamatuje.
Těšíme se Na vás na naší klinice.
S pozdravem
Renata Stryková
Prague Beauty Company s.r.o.
MYCLINIC prague
Prague Beauty Company s.r.o.
Vodičkova 38/1935, 110 00 Praha 1
IČ: 27253244
obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 107859.
T:(+420) 226 201 334
www.myclinic.cz
info@myclinic.cz
MYCLINIC je registrovaná ochranná známka CEE Beauty Company B.V.
Follow us on Twitter
Become a fan of MYCLINIC on Facebook
Hmmm. Odpovědi se mi zdají lehce zavádějící. Musím říci, jako bývalý popáleninář, že poškození kůže ve smyslu, který jste popsala, něco jako je jako chronická traumatisace kůže. Kyselina hyaluronová v krémech sice zlepší stav kůže, ale rozhodně bych se neodvážil tvrdit, že něco moc napraví. Stav kůže se určitě zlepší při jejím používání, ale po jejím vysazení stav ustupuje. Promazávejte si pleť materiály s masťovým základem, aby byla kůže značně mastná. Obsah hyal. kys. je zde vítaný, ale naní všemocný. O laseru ani nemluvě.
Řádnou odpověď Vám dá zkušený dermatolog. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?