Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rozšířené pory - Resurfacing frakčním laserem

rozšířené pory

Kika zaslal(a) v 12.10.2008 21:53:   

Byla jsem na frakčním laseru,ale pory mám stejné.Píšete o IPL.Jaký je rozdíl mezi laserem a IPL? Víte, nic proti, ale píší všude, že do 2-3 měsíců začne pracovat kolagen zevnitř..Ale kde je ta jistota, že člov+k nezaplatí jen velkou částku a výsledek pak nevidí? Můžete nám laicky objasnit rozdíl mezi IPL a laserem? Články mám prostudované,ale upřímný rozdíl ze zkušeností vašich je to co klientky asi zajímá.Protože jinak se píše všude to samé.Děkuji za odpověd a doporučení jak co nejrychleji pryč s porama hlavně na nose a v okolí.děkuji

Vaše odpověd

< Předchozí:lze použít i na tmavé kruhy?
FRAKČNÍ LASER - LEVNÝ:Další >

Zákrok

Frakční resurfacing - laser MiXto SX CO2Frakční resurfacing - laser MiXto SX CO2
Laserový zákrok, který vám během jednoho sezení odstraní hnědé skvrny, vyhladí jizvy, vrásky a vypne kůži. Působením laserového paprsku dochází také ke dlouhodobé stimulaci tvorby kolagenu, což dodává pleti mladistvý vzhled. Výhodou frakčního laseru je ošetření pouze určitých ploch kůže, kdy část kůže zůstává zcela nedotčena. Urychlí se hojení a vy se můžete dříve vrátit k běžným aktivitám.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Frakční resurfacing - laser MiXto SX CO2:
  • Ceny od 2.900 CZK
  • Ceny do 38.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova