Vhodný věk na resurfacing
July zaslal(a) v 8.11.2008 10:21:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda není na resurfacing frakčním laserem v 27 letech brzo? Chápu to správně, že vzhledem k tomu, že se odpařuje svrchní vrstva kůže, tak bych měla v budoucnosti ztenčenou kůži a je pravděpodobnější, že kůže bude rychleji stárnout? Děkuji za odpověď.
Zákrok
Frakční resurfacing - laser MiXto SX CO2Laserový zákrok, který vám během jednoho sezení odstraní hnědé skvrny, vyhladí jizvy, vrásky a vypne kůži. Působením laserového paprsku dochází také ke dlouhodobé stimulaci tvorby kolagenu, což dodává pleti mladistvý vzhled. Výhodou frakčního laseru je ošetření pouze určitých ploch kůže, kdy část kůže zůstává zcela nedotčena. Urychlí se hojení a vy se můžete dříve vrátit k běžným aktivitám.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.900 CZK
- Ceny do 38.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.11.2008 11:33:
Vážená paní,
vhodnost výkonu je nutné posuzovat individuálně, záleží na stavu Vaší pleti. Obecně lze říci, že frakční laserový resurfacing byl vyvinut proto, aby byl k pleti šetrnější než klasické plošné ošetření CO2 laserem.
Po frakčním resurfacingu se kůže hojí velmi rychle, pokožka je obnovena během několika dnů, po dobu 6 měsíců je zvýšena novotvorbba kolagenu, tzn. pleť by se neměla v žádném případě ztenčovat - naopak. Proces "stárnutí kůže" je dán genetickou dispozicí a mnoha škodlivými vlivy zevního prostředí - např. pravidelné mnohaleté kouření cigaret, nadměrné opalování atd. Frakční resurfacing, použitý jednou za několik let, tento škodlivý potenciál nemá.
Základní informace najdete na mém webu www.drmuller.cz, podrobně můžeme vše probrat při nezávazné konzultaci v mé ordinaci.
Se srdečným pozdravem dr.Műller
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Lucie
9.11.2008 15:22:
Dobrý den, i mě by to zajímalo. Mně je zase 21 a tento typ laseru mi byl doporučen na tmavé kruhy pod očima. Už nyní tam mám ale tenčí kůži, nevím tedy, jestli to není nebezpečné?
Nahlásit nevhodný příspěvek