Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Bolest prsa - Rizika při operaci zvětšení prsů pomocí implantátů

Bolest prsa

Denisa zaslal(a) v 2.5.2008 22:24:   

Dobrý večer, chtěla bych poprosit o radu. Jsem 7,5 týdne po augmentaci pod sval a pořád mě bolí levé prso. Někdy tlačí, jindy je ta bolest píchavá v jednom místě. Je to v horní části prsu. Je to ještě k hojení nebo by to mohl být problém, nebo snad kapsula.Děkuji za odpoveď.

Vaše odpověd

odpověd

ivanka
16.5.2008 17:12:

Dobry vecer chtela bych poprosit o radu,za posledni 3dny me boli leve prso a i se mi zvetsilo.Citim v tom prsu jako by mi melo prasknout neboli me na dotek jen kdyz treba chodim a otru se o nej tak me tak strasne rozboli az mi je z toho i nekdy spatne.Nekdy si musim odlozit podprsenku.Dekuji za odpoved

Nahlásit nevhodný příspěvek

Milá Deniso,vyčkejte Váš stav se jistě upraví.Zdraví Dr.Vraspírová.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
2.5.2008 22:50:

Bez vyšetření lze těžko hodnotit, ale obdobné obtíže ještě někdy takhle dlouho po zároku přetrvávají. Lze čekat, že se postupem času upraví. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:infekce po operaci
dirky po drenech:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 96.610,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova