Náhrada po 9 letech
Marcela zaslal(a) v 4.1.2008 19:15:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné i po 9 letech žádat náhradu škody za provedení špatného zákroku. Před 8 lety jsem podstoupila plastiku prsu a to z důvodů asymetrie. Na soukromé klinice mi bylo sděleno, že je nutné do menšího prasu v operovat implantát a druhé prso upravit. S tímto jsem podstoupila operaci, která se neobešla bez problému, a jejíž výsledek je, že implatát mám v operovaný špatně a na upravovaném prsu mám jizvu ve tvaru T o šířce 7cm. Předem děkuji.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 96.610,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Marcela odpověď
14.1.2008 11:43:
Bohužel na klinice, kde mi plastika byla prováďěna, byl výsledek zhodnocen jako uspokojivý. To že je implantát umístěn nevhodně a práce zhodnocena jako katastrofální mi bylo řečeno až na kontrole u gynekologie a následně i odborníkem, za kterým jsem byla poslaná. To, že je to asi již dlouhá doba jsem předpokládala, ale jelikož jsem měla po zákroku ještě větší psychické problémy než před ním ( na klinice jsem byla výhružně upozorněna, že jsem před zákrokem souhlasila s tím, že výsledek nemusí odpovídat mé představě a na reklamaci tím pádem nemám důvod) smířila jsem se s tímto faktem neznalá postupu ač mě zákrok stál 40.000,-Kč což je v porovnání s bolestí, kterou jsem musela vytrpět pakatel. Zajímalo mě ještě jak dlouhou má implantát životnost. V tomto roce bych ráda podstoupila opravu, bohužel mám veliký strach. Zákrok mi bude proveden na jiné klinice, což nemusím zdůvodňovat. Děkuji za Vaší odpověď.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.1.2008 16:04:
Dobrý den. Jistě probíhaly v pooperačním období kontroly. Tedy na místě je otázka, kdo zhodnotil, že implantát je voperován špatně. Tedy otázka pro operatéra a příslušnou kliniku. s pozdravem dr. Paděra
odpověd
4.1.2008 21:05:
Reklamace po 9 letech v tomto případě je nesmyslná, situace se v průběhu času mění, umístění implantátu tehdy a nyní je velmi pravděpodobně zcela odlišné, stejně tak se to má s šíří jizvy, zvláště změnila-li jste váhu nebo absolvovala těhoteství a tak podobně, hezký den doc Dušková