Operace hýždí
Lucka zaslal(a) v 19.7.2007 15:32:
Dobrý den, mám velký problém s hýždemi, po zhubnutí mi na nich visí kůže a tvoří se mi jakési rýhy které mi každou půlku vždy rozdělí na několik částí. Je to hrozně nepříjemné, vadí mi to při chůzi, sezení, ležení, sportu i oblékání. Jakým způsobem se to dá řešit, popř. na jaké klinice se provádí operace tohoto typu? o liposukci v mém případě určitě nepůjde, o co tedy? ještě prosím, jaká by byla orientační cena zakroku?? děkuji
Partner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
23.7.2007 16:06:
Modelaci hýždí provádí pan profesor Brychta, který je rovněž autorem článku o body contouringu. Před zákrokem je nutná konzultace, kdy se dohodnete na rozsahu operace a upřesníte i finanční nákladnost. Orientačně by se cena i s dvoudenní hospitalizací na klinice, celkovou anestezií měla pohybovat do 40 000,- Kč. S pozdravem tým kliniky Riva
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Lucka
22.7.2007 21:03:
Paní Dušková, moc děkuji za odpověd, mohu se ještě zeptat kolik pžibližně operace stoji? kde se k Vám mohu objednat na konzultaci, případně jak dlouho se na ni čeká? Děkuji, Lucie
odpověd
20.7.2007 14:25:
při operaci se odstraňuje buď pouze přebytečná kůže, jizva je situovaná podle typu vám preferovaného prádla, nebo v případě, že hýždě jsou příliš ploché, se to kombinuje se zvětšením pomocí vlastního tuku, který se odsaje tam, kde je ho přebytek, syntetické implantáty do těchto partií jsou velké riziko nejen proto, že jsou to cizí tělesa, která v tomto místě mohou dráždit, ale také často dochází k tomu, že změní místo, a tak jsou hýždě asymetrické, hezký den doc Dušková
odpověd
19.7.2007 17:58:
Dobrý den Lucko,korekce povislých hýždí stojí 26000,-kč.Objednejte se na konzultaci na klinice GHC.Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.