KTO MÁ SKÚSENOSŤ S TRANSPLANTÁCIOU VLASOV?
Andrej zaslal(a) v 28.4.2007 20:10:
Chcel by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s transplantáciou vlasov. Chcel by som vedieť názor človeka, ktorý to absolvoval, ako to u neho fungovalo.
Zákrok
Transplantace vlasůVlasy jsou odpradávna symbolem krásy a podstatnou součástí vzhledu každého člověka. Jejich řídnutí či dokonce ztráta se tak mohou stát frustrujícím psychickým faktorem. Estetická chirurgie dokáže tento problém vyřešit pomocí transplantace vlasů.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30 CZK
- Ceny do 100.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Richard
24.10.2008 15:34:
Taky sem se nachal nachytat stejně jako Viktor. Mám za sebou celkem čtyři vlasový transplantace na dvou různejch klinikách. Celková cena: asi čtvrt miliónu. Výsledek: vypadám teď s prominutím jako naprostej debil. Úplně jako českej politik Ivan Langer, kterej má natransplantovaný vlasy na horní části hlavy. Podle mýho má transplantace smysl když máš kouty nebo malou plešku na temeni hlavy. Když máš velkou pleš a vlasy jenom kolem uší a vzadu tak je transplantace marnej boj a zbytečný vyhazování peněz.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Viktor
12.10.2007 21:12:
Absolvoval jsem dvě transplantace vlastních vlasů a z vý-sledku jsem úplně zdrcený. Transplantované vlasy jsou nepřirozeně, etrémně řídké. Vypadá to spíš jako chlupy na ruce a ne jako vlasy.
Nahlásit nevhodný příspěvek