nastřelování vlasu
ROC83KI@seznam.cz zaslal(a) v 1.3.2008 22:47:
Dobrý den měl bych vážný zajem o transplantaci vlasů.Jsem muž 24,bez zdravotnich problemů.Z temena mi vypadali veškeré vlasy.Prosím o bližší informace,kontakt,ceny.Děkuji Pavel Š.
Zákrok
Transplantace vlasůVlasy jsou odpradávna symbolem krásy a podstatnou součástí vzhledu každého člověka. Jejich řídnutí či dokonce ztráta se tak mohou stát frustrujícím psychickým faktorem. Estetická chirurgie dokáže tento problém vyřešit pomocí transplantace vlasů.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 100.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Petra Suchánková
23.4.2008 17:29:
Dobrý den,chci se zeptat,moje maminka má velice řídké vlasy,měla by zájem o transplantaci vlasů,ale někde si přečetla,že u žen to není možné.Co je na tom pravdy?Děkuji moc za odpověd Suchánková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.3.2008 13:25:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci, je zdarma.Ceny lze určit až po-té.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého nde za GHC kliniku Věra šobrová.
odpověd
3.3.2008 10:48:
Dobrý den,děkujeme Vám za Váš dotaz,nejprve je nutná konzultace s lékarem, který Vám poskytne veškeré odborné informace.Cena konzultace je 300kč,v případě Vašeho zájmu se můžete objednat na tel. č. 475212047 nebo 775122031.nebo se mužete podívat na naší internetovou stránku www.plastika-ul@plastika-ul.cz S pozdravem asistentka Simona Skálová
odpověd
2.3.2008 0:11:
Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 115 715