Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Operace a zmeny MtF - Transsexualismus a jeho léčba

Operace a zmeny MtF

Denny zaslal(a) v 29.8.2008 19:37:   

Dobry den,
jsem zena a je mi 30 let i kdyz pohlavi mam muzske :-( Chci se zeptat co bych mela delat jsem ochotna investovat vsecho abych byla zenou a spokojena se svym zevnejskem. Bojim se o tom rict sve lekarce a rozhodne se mi nechce jit pred nejakou komisii, ktera me bude posuzovat, stydim se. Sama vim ze jsem zena a to mi staci vic nepotrebuji, mam mala prsa chtela bych je zvetsit pripadne upravit moji postavu, vim ze po hormonech se postava docela zsensti/upravi, jenze nakolik nemam diagnozu hormony nikde nedostanu co mam delat :-( Chtela bych to zkusit pres plastickou chirurgii i kdyz si myslim ze na augmentaci je potreba projit hormonalni kurou alespon 6 mesicu. Pls poradte mi co mam delat.

Vaše odpověd

< Předchozí:Cena a počet operací

Zákrok

Operace transsexuálůOperace transsexuálů
Transsexualita je pojem pro obrácenou sexuální orientaci, kdy se jedinec v rozporu s vrozeným pohlavím identifikuje s pohlavím opačným - muž chce být ženou a žena mužem. Tyto jedince není možné vyléčit převýchovou či medikamentózně. Základem terapie je psychoterapie, na níž navazují další léčebné a případně operativní postupy.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova