Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Dotaz ohledně lipofillingu - Tuk (lipofilling)

Dotaz ohledně lipofillingu

popjoyka zaslal(a) v 7.10.2008 14:14:   

Dobrý den,měla bych dotaz ohledně zákroku.. lipofilling..Chystám se na liposukci bůčků,zad a bříška a ted jsem se dočetla,že je možné použít vlastní tuk,na vyplnění jiných částí těla.Dost mě to zajímá,jelikož nejsem spokojená se svým zadečkem,který je dost placatý.Je možné,že se liposukcí popsaných částí těla zadek jakoby opticky zvětší?Nebo je možné metodou lipofillingu zadek zvětšit?Dělají se oba zákroky na jednou a nebo se musí zvlášt?A na kolik by mě tato metoda vyšla?Jěště jsem tu na diskuzi k tomuto tématu nenašla žádné povídání,tak proto tolik otázek najednou.. Budu vděčná za každou radu..S pozdravem Lucie Perglová

Vaše odpověd

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
7.10.2008 21:30:

Dobry den, novou metodou BodyJet ziskany tuk se da pouzit na vsechny i vetsi oblasti a efekt je permanentni. Vice info na: http://www.humanmed.com/de/unternehmen/neuigkeiten/news&iNewsID=66 a u nas office@aspenaestheticclinics.com neb 222 222 335, 723 850 509

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
7.10.2008 17:58:

Výše zmíněnými liposukcemi se zadeček opticky může trochu zvětšit.Zvětšit zadeček lipofilingem ( nebo lipograftingem) úspěšně a trvale nelze. Zde se používají specielní implantáty (podobně jako u zvětšení prsou). Lipofilingem,nebo trvaleji lipograftingem lze vyplnit jen malé nerovnosti ,nebo prohlubně.
S pozdravem Dr. Vrbicky

Nahlásit nevhodný příspěvek

Injekcne vyplne a Aptos:Další >

Zákrok

Tuk (lipofilling)Tuk (lipofilling)
Injekční výplně Vám umožní zvětšit rty, odstranit vrásky a propadlé tváře. Budete mladí a krásní...

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Tuk (lipofilling):
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova